Ми у Facebook
05.09.2012, 14:24

Стрілянина у Рівному: "Беркут" затримував колишнього засудженого

Чоловік, що в останній день літа звільнився з Катеринівської виправної колонії, уже через чотири дні влаштував бійку, вчинив грабіж та намагався втекти від працівників "Беркута".
Про це порталу OGO.ua повідомили в СЗГ УМВС України у Рівненській області.

- 33-річний чоловік 31 серпня звільнився з Катеринівської виправної колонії, - кажуть у СЗГ. - У ніч на 4 вересня на вулиці Відінській побачив двох молодиків, 20 і 33 років, які пили пиво. Почав до них чіплятися і просив закурити. Виникла суперечка, яка одразу переросла у бійку. Колишній засуджений лупцював чоловіків, не звертав уваги на зауваження перехожих. Після чого в одного із постраждалих намагався вирвати сумку, витяг з кишені телефон та почав втікати.

Доганяти зловмисника кинувся наряд "Беркута". Міліціонери його зловили, проте чоловіку вдалося вирватися.

- Беркутівці, згідно із законодавством, зробили попередження: "Стій, міліція", - говорять правоохоронці. - На це правопорушник відповів нецензурною лайкою та кинув у міліціонерів каменюкою. Тоді працівники "Беркута" зробили два попереджувальних постріли в повітря, проте він продовжував утікати. І міліціонер вистрелив йому в ногу. Та навіть після цього чоловік ще намагався сховатися в кущах.

Зловмисника затримали в порядку статті 115 КПК України, порушили проти нього кримінальну справу за частиною 3 статті 15 ККУ (Замах на грабіж), частиною 2 статті 186 ККУ (Грабіж) і за статтею 296 (Хуліганство).

До речі, в колонії чоловік відсидів два роки та місяць за грабіж.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ