Ми у Facebook
09.09.2012, 22:44

9 вересня - Всесвітній день краси: досягнення рівненських красунь [ОГЛЯД]

"Зірка Рівного-2012", "Перша віце-королева туризму світу" Іванна Горщар - модель агентства ARTmodels

Починаючи з 1995 року 9 вересня на планеті відзначається Всесвітній день краси. OGO.ua пропонує огляд деяких досягнень, з якими засвітились упродовж останнього року на різноманітних конкурсах, модельних подіумах і глянцевих сторінках красуні Рівненщини!
Всесвітній день краси відзначається у різних країнах з 1995 року з ініціативи Міжнародного комітету з екстетики і косметології. Звісно, привід висловити захоплення людською вродою, досконалістю можна знайти щодня. Особливо - коли це гармонійне поєднання краси зовнішньої та внутрішньої, тілесної вроди та високих людських якостей. Утім, так уже влаштоване людство, що полюбляємо ми різноманітні дати, і шукаємо в них додатковий привід поговорити про те, чому приурочена та чи інша річниця або ж свято. Не виняток - і краса!

А отже, ми й вирішили у цьому невеличкому огляді, який не є жодним рейтингом і не претендує на вичерпну повноту й репрезентативність, пригадати лише окремі досягнення красунь Рівненщини, про які стало відомо в інформаційному просторі (зокрема - на порталі OGO.ua) впродовж останнього року. Тут - і престижні конкурси всеукраїнського та міжнародного рівня, і змагання рангом нижче, і публікації у глянцевих журналах... Читаймо і переглядаймо фото разом - а при цьому не забуваймо, що кожна дівчина, кожна жінка - гарна по-своєму, а краса душі, щасливе взаємне кохання і самореалізованість у житті - прикрашає по-особливому!

Отже...

Минула осінь принесла топ-моделі рівненського агентства моделей ARTmodels і викладачу Школи моделей ARTmodels Іванні Горщар перемогу міжнародного рівня - Іванна здобула титул Першої віце-королеви на міжнародному конкурсі краси "Miss Tourism Queen of the year International", який упродовж трьох тижнів проходив у Китаї за участю красунь із 60 країн. А цього літа Іванна Горщар отримала відзнаки міської влади Рівного у рейтингах "Гордість міста-2012" та "Зірка Рівного-2012"!



Рівненська модель Іванна Горщар - "Перша віце-королева туризму світу"!

Також минулої осені модель агентства моделей ARTmodels, переможниця конкурсів краси "Перлина Рівного-2010" та "Міс Галичина-2011", обличчя Всеукраїнського конкурсу краси "Бурштинова корона України-2011" Анастасія Кирилецька потрапила до ТОП-50 найкрасивіших українок за версією рейтингового журналу "Самые красивые украинки. Национальное достояние".



Рівненська модель Анастасія Кирилецька - серед 50 найкрасивіших українок

А модель ARTmodels, "Перша віце-перлина Рівного-2010" та "Перша віце-королева" всеукраїнського конкурсу краси "Бурштинова корона України-2011" Олеся Правник взяла участь у фіналі національного конкурсу краси "Міс Україна-2012", який відбувся 31 березня у Києві.



Рівненська модель Олеся Правник змагалась за титул "Міс Україна"

36 красунь, у тому числі - троє представниць Рівненщини (Олеся Правник, Катерина Лактіонова та Наталія Самчук) вийшли увечері 20 жовтня минулого року на сцену Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, аби представити свої міста на всеукраїнському конкурсі краси "Бурштинова корона України" — десятому ювілейному конкурсному проекті директора Агентства моделей "ART MODELS" Оксани Ігас, який відбувся за підтримки Рівненської облдержадміністрації.



"Бурштинову корону України" у Рівному здобула Юлія Сікорська із Вінниці

Із перемогою повернулись рівненські красуні з агентства моделей "Панна" (директор - Вікторія Дембіцька) з ХІІІ Національного конкурсу краси "Міс Західна Україна – Буковина OPEN 2012". Модель агентства "Панна", 17-річна Олена Хамдамова виборола титул "Перша віце-міс Західна Україна". Рівнянка Олена Опанасюк стала "Міс Інтернет", а Ольга Терещук - "Міс фото Західна Україна". До слова, Олена Хамдамова цьогоріч також стала стала фіналісткою міжнародного конкурсу "Міс Євразія-2012". Під час конкурсу красуня з агентства "Панна" не тільки дефілювала подіумом, а й відзнялась в епізоді одного з індійських фільмів.



Здолбунівчанка Олена Хамдамова - "Перша віце-міс Західна Україна"

Рівненська модель знялась в індійському фільмі

Одразу троє рівнянок змагалось у всеукраїнському конкурсі "Міс Студентство України" в Ужгороді. У підсумку 19-річна модель агентства "Панна" Лілія Боць стала ІІ Віце-міс, а 23-річна модель агентства ARTmodels Олеся Правник стала "Міс Фото". До слова, за підсумками фіналу телеконкурсу краси "Королева України-2012", який відбувся у квітні в Національній опері України, модель агентства "Панна" Лілія Боць увійшла до вісімки найкращих учасниць та виборола титули Queen of Lise Charnel та "Королева телеглядацьких симпатій".



Рівнянка Лілія Боць стала "ІІ Віце-міс Студентство України"

Рівнянка - у вісімці найкрасивіших "Королев України-2012"

Рівненська модель агентства "Панна" Катерина Гіжицька представлятиме Рівненщину 21 вересня у фіналі конкурсу "Міс Галичина". Також до фіналу пробились рівнянки Ольга Стасюк та Анастасія Живюк. Ольга - студентка Львівського національного університету імені Івана Франка, "Перша віце-міс Рівненщина". А Анастасія - студентка РДГУ, "Перша віце-королева РДГУ".







Три рівнянки — у фіналі конкурсу "Міс Галичина"

Цієї весни юна модель агентства "Панна" Соломія Згода користувалася величезною популярністю у дизайнерів на Українському тижні моди. А перед тим 15-річна модель "Панни" здобула схвальні відгуки і на Нью-Йоркському тижні моди.



Рівнянка стала найпопулярнішою моделлю Українського тижня моди

Рівненська модель агентства "Панна" Татяна Климець прикрасила обкладинку французького журналу Сoiffure.



Рівнянка дебютувала на обкладинці французького журналу

А фото 24-річної рівнянки Ірини Мельник, учасниці конкурсу “Народна модель”, який проводила газета “ОГО”, прикрасило перший цьогорічний номер стильного глянцевого журналу “Time & Fashion”, який видається у Литві.



Рівнянка стала одним з облич литовського “глянцю”

А модель агентства "Панна", "Міс Профтехосвітяночка-2011" та "Перша віце-міс бодіарт" Софія Драганчук здобула титули "Міс грація" та "Міс Каре" на конкурсі "Перлина Чорного моря" на міжнародному конкурсі в Севастополі.



Костопільчанка стала фіналісткою конкурсу "Перлина Чорного моря"

28 березня в Міському палаці культури визначили найкрасивіших студенток Рівненського державного гуманітарного університету. За титул "Королеви РДГУ" змагались 11 представниць усіх факультетів вишу. Кращою, за рішенням журі, стала студентка факультету української філології Надія Марщівська. Вона отримала сертифікат на безкоштовне навчання у школі моделей "Панна".



У Рівному “Королевою РДГУ-2012” стала Надія Марщівська

А на початку квітня у Рівному відбувся фінал чотирнадцятого університетського конкурсу краси "Міс НУВГП-2012". За перемогу змагались найкрасивіших 18 студенток університету. Перемогу в конкурсі здобула представниця факультету менеджменту Яна Дмитрова.



У Рівному найкрасивішою студенткою НУВГП стала Яна Дмитрова

Студентка факультету будівництва та архітектури Національного університету водного господарства та природокористування Ірина Костюк - неодноразова учасниця конкурсів краси у Рівному. А минулої осені дівчина стала фіналісткою рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини", продемонструвавши гармонійне поєднання краси, розуму та цілеспрямованості! Різнобічно обдарована Ірина - активний учасник команди молодіжної організації "Smart People".



Ірина Костюк у проекті "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини"

Бурхливими оваціями зустрічали глядачі конкурсу краси та інтелекту "Гальшка року", що відбувся наприкінці минулого року в Національному університеті "Острозька академія" виступ студентки гуманітарного факультету, ще однієї фіналістки рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" Ольги Данилюк. Президентська стипендіатка Леоніда Кучми, упродовж двох років - голова студради свого факультету, Оля здобула відразу два титули - "Гальшка "ОГО" та "Перша віце-міс". До слова, такий титул журі присудило уперше в історії конкурсу - настільки переконливим був виступ дівчини на фоні вкрай незначного відриву в балах від володарки першого місця!



Найкрасивіших студенток Острозької академії визначили з інтригою

Від дорослих красунь не відставали і маленькі. Так, гран-прі у віковій категорії 10-11 років виборола на сьомому всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Міні світ краси України-2012", який відбувся днями у Чернівцях, 10-річна вихованка школи та агентства моделей ARTmodels із Рівного Анастасія Сиротюк. Іще одна представниця ARTmodels 6-річна Дарія Ковтонюк отримала дві нагороди – «Фото» і «Талант».



10-річна красуня з Рівного виборола гран-прі на всеукраїнському конкурсі

А юних рівненських моделей агенства "Панна" відзначили на всеукраїнському конкурсі "Міні-міс Україна-2012". Софія Самсонюк виборола титул "Найкраща співачка", а Софія Омельчук стала "Міні-міс модницею".



Рівнянки стали фіналістками конкурсу "Міні-міс Україна-2012"

Більше чотирьох годин тривав у перший день червня фінал обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного-2012", який уже другий рік поспіль організувало агентство моделей ARTmodels. Без нагород не залишилась жодна з 26 юних красунь! А володаркою титулу “Перлинка Рівного-2012” стала Яна Поліщук.



“Перлинку Рівного-2012” обрано!

А вже в останній день літа, 31 серпня, у третій день народження агентства моделей ARTmodels, на сцені рівненського Палацу дітей та молоді відбувся П'ятий ювілейний міський конкурс краси "Перлина Рівного-2012". Переможницею стала 16-річна учениця Рівненського обласного ліцею-інтернату Катерина Бондар.



Як обирали "Перлину Рівного-2012"

А ведучою і "Перлинки Рівного", і "Перлини Рівного", і ще багатьох свят краси, які відбувались у місті впродовж останнього року, була телеведуча каналу "Рівне 1", головний редактор стильного журналу про світське життя нашого міста ARTMODELS Олена Гаврилюк. Завсідники модних тусовок Рівного знають: на сцені Олена - неначе риба у воді!



Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

Оригінальне свято краси пройшло у Рівному у червні: на одній сцені відбулось одразу три конкурси! Під час випускного у школі моделей "Панна" красуні змагатись за головні титули "Юна міс", "Міні-міс випускниця" та "Міс випускниця". Загалом на сцені дефілювали 40 моделей різного віку! Традиційно головних переможниць конкурсу обирали оплесками глядачі. У підсумку титул "Юна міс" здобула Софія Самсонюк, Ольга Боровець стала "Міні-міс випускницею", а Наталія Джунь виборола титул "Міс Випускниця".



У Рівному на одній сцені змагались 40 моделей

...Попереду у рівненських красунь - нові конкурси, нові фотосесії, модні події та публікації на сторінках глянцевих журналів. Утім, незалежно від того, кому з них пощастить отримати престижні титули на змаганнях міжнародного чи всеукраїнського рівня, кому - здобути визнання на конкурсах у своїх навчальних закладах чи першість у різноманітних інтернет-голосуваннях, найважливішим залишається одне: краса жінки, дівчини - не лише, а, можливо, й не стільки в модельних параметрах, краса - у вчинках, у гармонії внутрішнього та зовнішнього, у доброті й співпереживанні, у розумі й цілеспрямованості, у тому, щоб кохати і бути коханою!

Отож, із Всесвітнім днем краси вас, рівнянки!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ