Ми у Facebook
10.09.2012, 13:50

Рівненська молодь прибиратиме парк біля ПДМу

Прибирання та облагородження парків міста - обов'язок не лише комунальників, а й усіх жителів міста. Такої думки дотримуються молоді активісти, які вирішили 10 вересня власними зусиллями прибрати парк поблизу Рівненського міського Палацу дітей та молоді. Усіх небайдужих закликають приєднуватися.
За словами організаторів, прибирання така ініціатива виникла не на порожньому місці - незабаром до парку завітає багато гостей з усієї України.

- У суботу, 15 вересня, у цьому парку відбудуться всеукраїнські змагання з велотріалу, - розповідає співорганізатор акції з прибирання парку Вікторія Дикобраз. - До нашого міста завітають спортсмени з усіх кутків країни, тож видовище обіцяє бути захоплюючим! Тільки от якщо це відбудеться у захаращеному парку, враження у гостей залишаться не надто приємні.

Вікторія розповідає, що прибирання парку відбудеться 10 вересня з 14-ї до 18-ї години.

- Ми закликаємо усіх небайдужих приєднатися до прибирання парку, - говорить Вікторія. - Плануємо облаштувати тут траси для велотріалістів та місця для глядачів. Звісно, ми не можемо виділити рукавиці, мітли, граблі та інший інвентар для кожного, хто прийде нам допомогти. Тому закликаємо принести все це з собою (хоча насправді роботи там не надто багато :) Ну й, звісно, бажання та гарний настрій!






На правах реклами