Ми у Facebook
10.09.2012, 17:00

Авто вартістю 300 тисяч гривень намагалися нелегально переправити через кордон

Коштовну іномарку «Dodge» затримали на українсько-молдовському кордоні. Автомобіль з російськими реєстраційними номерами прибув до міжнародного пункту пропуску «Кучурган - авто».
Про це повідомили у Секторі з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю південного регіонального управління державної прикордонної служби України.


Власник авто, 39-річний громадянин Молдови, розповів, що їде до Тирасполя, проте дещо хвилювався. Прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з митниками перевірили більш прискіпливо його авто. Під капотом іномарки виявили свідоцтво про польську реєстрацію, а в салоні автомобіля приховані два іноземні номерні знаки. Окрім цього, VIN-код цього автомобіля не співпадав із записами у свідоцтві про російську реєстрацію.

Як згодом встановили, у правопорушника в Росії був автомобіль марки «Dodge» чорного кольору, який згорів. Молдаванин придбав ідентичне авто, змінив на ньому номерний знак на російський реєстраційний номер і намагався вивезти його до Молдови, щоб потім переправити у Росію.

Автомобіль вилучили. Його орієнтовна вартість сягнула 300 тисяч гривень.

Фото не є прямою ілюстрацією до статті






На правах реклами