Ми у Facebook
14.09.2012, 16:31

Як довести шлунок до оргазму - знає рівненський дизайнер

У кулінарному шоу “СмачнОГО!” рівненський дизайнер Олексій Огонь розповів, як довести шлунок до оргазму.
Гостем кулінарного шоу "СмачнОГО!" нещодавно був рівненський дизайнер - Олексій Огонь.

Довідка:
* Вік: 38 років
* Знак Зодіаку: Близнюки
* Місце роботи: приватний підприємець, дизайнер
* Сімейний стан: одружений, дві доньки
* Життєве кредо: "Все, що стається, – до кращого"
* Хобі: улюблена робота
* Автомобіль: ”Авоська” - Сhevrolet Аveo
* Улюблена страва: форель річкова запечена
* Улюблений напій: кава
* Якому виду відпочинку віддаєте перевагу: активному: влітку - сплав, взимку - лижі

Готуємо:

"Плюшки"



* Яйце – 1 шт.
* Цукор – 200 г
* Вершкове масло – 200 г
* Молоко – 200 мл
* Сіль
* Дріжджі – 50 г
* Борошно – 4 скл.
* Кориця – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Збити яйце з 1 ст. ложкою цукру, щіпкою солі, додати розтоплене на паровій бані масло (100 г).
2. Дріжджі розвести у півсклянки теплого молока і додати яєчно-цукрову масу.
3. Додати борошно і гарно вимішати.
4. Замісити тісто і залишити його підходити.
5. 100 г вершкового масла розтерти з 100 г цукру і 1 ст. ложкою кориці.
6. Шматок тіста тонко розкатати на прямокутник.
7. Змазати цукрово-масляною масою і скрутити у рулет.
8. Один кінець рулета затиснути і відрізати шматок тіста від краю на відстані 2 см.
9. Затиснутим кінцем “плюшку” викладаємо на змазане вершковим маслом деко, посипаємо цукром.
10. З усього іншого тіста формуємо плюшки таким же чином.
11. Запікати при температурі 180 градусів 30 хв.

"Оргазм для шлунка"



* Печінка тріски – 1 банка
* Помідори – 2 шт.
* Банан – 1 шт.
* Твердий сир – 200 г
* Майонез

1. Порізати квадратиками печінку тріски, помідори, сир, банан.
2. Усе вимішати і полити зверху майонезом.






На правах реклами