Ми у Facebook
14.09.2012, 16:34

ДТП з українськими заробітчанами у Польщі сталося з вини водія?

Нагадаємо, 13 вересня вранці мікроавтобус, в якому їхали 8 наших співвітчизників на заробітки, на території польського Лодзького воєводства зіштовхнувся з вантажівкою. Один з пасажирів, загинув на місці, інші були госпіталізовані.
Як перевірила поліція, обидва водії на момент ДТП були тверезі. За попередньою версією, 25-річний водій-українець перевищив швидкість на слизькій від дощу дорозі, втратив керування на повороті і виїхав на зустрічну смугу, повідомляють podrobnosti.ua.

Як вдалося дізнатися кореспонденту телеканалу "Інтер", постраждалі не доїхали кількох кілометрів до місця своєї роботи. Вони мали працювати на будівництві саме цієї швидкісної магістралі й у них 14 вересня мав бути перший робочий день.

З восьми постраждалих заробітчан, який під час зіткнення розкидало по салону, трьох після надання першої допомоги з лікарні виписали. Двоє перебувають у реанімації з черепно-мозковими травмами. Ще троє мають різні травми ніг. Вони поки ще не знають, чи вистачить грошей на лікування, адже попереду - ще не одна операція.

Всі українці були працевлаштовані легально й мали при собі страховки.

У Польщі в ДТП загинув українець, ще 8 потрапили до лікарні





На правах реклами