Ми у Facebook
24.09.2012, 13:55

На Рівненщині працює американський спостерігач за виборами

Упродовж трьох днів на Рівненщині працюватиме співробітник політичного відділу Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні Лео Джилк, який зареєстрований при Центральній виборчій комісії як офіційний спостерігач за парламентськими виборами в Україні.
У понеділок уранці Лео Джилк зустрівся у конференц-залі телерадіокомпанії "Рівне 1" з директором ТРК "Рівне 1", засновником Видавничого дому "ОГО" Віктором Даниловим, виконавчим директором ТРК "Рівне 1" Людмилою Хомою та головним редактором Видавничого дому "ОГО" Віталієм Голубєвим. Гостя цікавили умови роботи незалежних засобів масової інформації Рівненщини під час цьогорічної виборчої кампанії, розстановка сил серед кандидатів та політичних партій, можливості здійснення виборцями вільного волевиявлення під час голосування 28 жовтня.

- Для нас як незалежних мас-медіа, які перебувають на передньому краї громадсько-політичного життя, важливо під час таких зустрічей доносити до спостерігачів інформацію про умови, в яких відбувається виборчий процес, - наголосив Віктор Данилов. - Адже поєднання зусиль громадських активістів, вітчизняних і закордонних спостерігачів та незалежних ЗМІ сприятиме більш прозорому перебігу виборчого процесу, забезпеченню чесного волевиявлення та підрахунку голосів.

Директор ТРК "Рівне 1", засновник ВД "ОГО" Віктор Данилов і виконавчий директор ТРК "Рівне 1" Людмила Хома розповіли американському спостерігачеві про перебіг виборчих перегонів на Рівненщини та умови діяльності незалежних ЗМІ під час виборчої кампанії-2012
Директор ТРК "Рівне 1", засновник ВД "ОГО" Віктор Данилов і виконавчий директор ТРК "Рівне 1" Людмила Хома розповіли американському спостерігачеві про перебіг виборчих перегонів на Рівненщини та умови діяльності незалежних ЗМІ під час виборчої кампанії-2012


Кандидати в народні депутати у мажоритарних округах Рівненщини

Учасники зустрічі домовились і надалі підтримувати зв'язок для обміну інформацією про хід виборчого процесу. Тим більше, що в день виборів Лео Джилк працюватиме саме на Рівненщині.



На Рівненщині - 58 кандидатів у народні депутати

А телеканал "Рівне 1" і Видавничий дім "ОГО" цього дня традиційно працюватимуть над тим, аби забезпечити глядачів, читачів та інтернет-користувачів актуальною, оперативною та суспільно важливою інформацією про хід виборів до Верховної Ради України.



Змішаній виборчій системі - 15 років: як голосувала Рівненщина?

Вибори на Рівненщині: десять років різниці

Упродовж трьох днів перебування на Рівненщині Лео Джилк також зустрінеться з представниками громадських організацій, керівниками обласної та міської влади.

Хто з рівнян іде в депутати у сусідніх областях?





На правах реклами