Ми у Facebook
26.09.2012, 09:58

У Рівному відкрили новий спортзал для греко-римської боротьби [+Фото]

В оновленому спортивному залі в Міському палаці культури "Текстильник" тренуватимуться рівненські борці. Для цього за два роки з міського бюджету витратили майже 500 тисяч гривень. Раніше не місці спортзалу працював нічний клуб.
Нове дихання отримав Рівненський міський палац культури. Тут уже два роки проводяться ремонти та реконструкції. Раніше адміністрація закладу вже провела оновлення входів у заклад, відновила роботу гардеробу, відкрила нові танцювальні зали. Втім весь цей час паралельно тривав інший масштабний ремонт. Міська влада вирішила через десяток років повернути колишній спортивній залі її основне призначення. Адже раніше в цьому з десяток років працював нічний клуб.



- На ремонт спортзалу торік з міського бюджету витратили 200 тисяч гривень. Замінили вікна, відремонтували стелю та підлогу, - розповів директор міського палацу культури Тарас Максимено. - Цьогоріч на завершення ремонтних робіт виділили ще 299 тисяч. Ми завершили внутрішній ремонт зали, облаштували сучасні роздягальні, душові кімнати з гарячою водою, кабінети для тренерів. Надалі плануємо обладнати в залі також місця для глядачів, щоб мати змогу проводити повноцінні спортивні змагання.



Фоторепортаж з відкриття залу

А першочергове право займатися в спортзалі матимуть рівненські борці. За словами начальника міського управління сім`ї, молоді та спорту Сергія Шевчука, зал працюватиме як відділення дитячої спортивної школи №1. Тут уже понад тиждень тренуються майже чотири десятки юнаків. Заняття секції греко-римської боротьби триватимуть щодня з 15:00 до 20:00. У цьому ж залі міська влада планує провести міську першість з боротьби. Розглядають можливість проведення у залі занять і з інших видів спорту.





Фоторепортаж з відкриття залу





На правах реклами