Ми у Facebook
27.09.2012, 17:30

Податкова міліція розшукує екс-депутата Рівненської облради за несплату податків

Податкова міліція у Рівненській області розшукує В’ячеслава Пугайка, якого обвинувачують в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.
Проти нього порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах)

До речі, В'ячеслав Пугайко уже судимий за частиною 2 статті 215 Кримінального Кодексу України (підроблення знаків поштової оплати і проїзних квитків).

А у грудні 2009 року прокурор Рівненської області порушив кримінальну справу стосовно керівника однієї із будівельних фірм, який на той час був депутатом обласної ради, за фактами розтрати державних коштів, що були виділені для будівництва житлового будинку, в сумі 3 млн грн, та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ознаки злочинів, передбачених ч.5 ст.191, ч.2 ст.366 КК України).

Його затримали 7 грудня у порядку статті 115 КПК України. Кримінальну справу розслідував слідчий відділ прокуратури області. Юридичний відділ Рівненської обласної ради не має інформації щодо затримання одного з депутатів та порушення проти нього кримінальної справи.

Як стало відомо, йшлося про тодішнього депутата з фракції УНП В’ячеслава Пугайка.

Якщо Ви маєте інформацію, яка може допомогти у встановлені його
місцезнаходження, просимо повідомити її за тел: 692-588 або 692-540.





На правах реклами