Ми у Facebook
28.09.2012, 12:02

На Рівненщині колишнього міліціонера, який збував наркотики, засудили на 5 років

Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін вирок Рівненського міського суду у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно оперуповноваженого сектору карного розшуку Корецького РВ УМВСУ в Рівненській області, який збував наркозалежним особам особливо небезпечний наркотичний засіб – макову соломку.
Встановлено, що від травня до липня 2010 року капітан міліції придбав та незаконно зберігав майже 3 кг меленої макової соломки, понад 700 грам з яких встиг реалізувати наркозалежним особам.

Як повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області, зловмисник налагодив переробку рослин снодійного маку у мелену макову соломку у власній квартирі за допомогою електрокавомолки.

Окрім цього, у його власному автомобілі було виявлено та вилучено 3 пакети з наркотиком вагою 1,8 кг, за місцем проживання його родини у підсобному приміщенні правоохоронці знайшли пакет із 70 г меленої макової соломки.

Вироком суду зловмисника визнано винним за ч.2 ст.307 та ч.3 ст.364 Кримінального Кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5,5 років із конфіскацією всього належного йому майна та позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах, пов’язані із виконанням повноважень представника влади строком на 3 роки. Також, його позбавлено спеціального звання «капітан міліції».





На правах реклами