Ми у Facebook
28.09.2012, 13:10

У Луцьку рівняни презентували проект "Волинь туристична" [+Фото]

У Луцьку презентували масштабний проект «Волинь туристична», який ініціювала і втілила рівненська обласна влада. Свої доробки також представив фотохудожник Олександр Харват. Це альбоми «Шляхами Великої Волині» і «150 святинь Великої Волині», а також виставку світлин.
Портал пропонує вичерпну інформацію про найцікавіші туристичні об’єкти п’яти областей України, вже розроблені маршрути на будь-який смак і можливість прокласти свій мандрівний шлях самостійно, буклети і альбоми зі світлинами наймальовничіших та найраритетніших куточків краю. Усе це показали мешканцям Луцька.

7 чудес Рівненщини

Проект «Волинь туристична» об’єднує мандрівні шляхи п’яти областей – Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької. Навесні із цими регіонами уклали угоду про співпрацю. Нині ж тамтешні фахівці наповнюють рубрики цікавою і корисною для туристів інформацією про свою область.

Рівненщина від А до Я

У свою чергу колеги з Луцька, що нині активно займаються презентацією потенціалу своєї області за кордоном і нещодавно представляли власні напрацювання в Латвії, запропонували допомогу популяризації бренду «Волинь туристична».

Туристичні “перлини” Рівненщини



Водночас проект продовжує розвиватись. Уже незабаром відбудеться презентація «Волинських календарів», що стануть ще одним візуальним доповненням, повідомили з прес-служби РОДА.



Нині всіх фахівців об’єднують навколо ще одного амбітного проекту – етнопарку «Волинський майдан». За задумом організаторів, він має стати відправною точкою мандрівника за всіма маршрутами «Волині туристичної», оскільки у мініатюрі презентуватиме історичну Волинь, її традиції, побут, національний колорит. Крім того, новий проект буде не музеєм, а саме майданчиком для всіх етноподій – фестивалів, ярмарків, виставок, пленерів та інших дійств, які приваблюватимуть туристів постійно.

Туристичні маршрути Рівненщини










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ