Ми у Facebook
30.09.2012, 15:33

У Рівному зал органної музики стане... подіумом [Анонс]

Організатор модної події "FASHION TIME" Оксана Ігас представляє VIP-гостя VI сезону "FASHION TIME" Фелікса Родіонова

Модна подія "FASHION TIME" відбудеться у Рівному 30 вересня вже вшосте - і вдруге впродовж останнього року місцем її проведення стане зал камерної та органної музики. На один вечір колишній костел і нинішній храм класичної музики стане модельним подіумом!
Нинішній "FASHION TIME" - вже шостий. Суть події, яку організовує агентство моделей ARTmodels - це показ рівненськими моделями одягу, взуття та аксесуарів, які створили рівненські дизайнери або які можна придбати у рівненських магазинах. Щоразу організатори намагаються внести певну нотку креативу у модний показ - завсідники "FASHION TIME" бачили на подіумі і моделей зі зв'язаними руками, і моделей-собак, і... навіть їжу - шедеври поліської кухні.

У Рівному на подіумі дефілювали... собаки

Утім, є на "FASHION TIME" і постійні учасники серед партнерів та друзів організаторів, які представляли свої колекції якщо не на всіх, то на більшості показів (приміром, народна майстриня Зоя Романова або дизайнер Жанна Піддубна), і постійна ведуча - головний редактор стильного журналу про світське життя нашого міста "ARTMODELS", ведуча телеканалу "Рівне 1" Олена Гаврилюк.

Ведуча модних подій Рівного Олена Гаврилюк: “Я — перфекціоністка!”

Уперше "FASHION TIME" відбувся у червні 2010-го на площі перед торговельним центром “Злата плаза”, на День Конституції, ніби символізуючи, що кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, а гарний стильний одяг - один із способів самовираження.

Біля торгового центру у Рівному влаштували справжній подіум

У квітні 2011-го модний одяг демонстрували разом із автомобільними новинками у “Автограді на Пухова, 85”.

Рівнянам показали модні новинки сезону “весна-літо 2011”

А у червні та у вересні того ж року завсідників гламурних вечірок прийняв готельно-ресторанний комплекс “Айвенго”.

У Рівному моделі дефілювали із зв'язаними руками

У 2012-му організатори вирішили проводити "FASHION TIME" двічі на рік - навесні та восени, і місцем проведення обох цьогорічних модних подій обрали органний зал.

"FASHION TIME": у Рівному продемонстрували колекції "ВЕСНА-ЛІТО 2012"

- Глядачі отримають чимало наочних порад від стилістів і дизайнерів на сезон "осінь-зима 2012-2013", - обіцяє організатор Першої у Рівному модної події "FASHION TIME", директор агентства моделей ARTmodels Оксана Ігас. - Однією з "родзинок" нинішнього показу стане дебют у якості дизайнера ТОП-моделі ARTmodels, володарки титулу "Міс Західна Україна-2010" Анни Кравчук. У своєму гардеробі я маю дещо від Ані, і свого часу спонукала її подумати над тим, аби створити власну колекцію - і ось дизайнерський дебют однієї з найтитулованіших наших моделей матимуть змогу оцінити усі, хто завітає 30 вересня на "FASHION TIME".

Сюжет телеканалу "Рівне 1" про VI сезон "FASHION TIME"


VIP-гостями модної події стануть дизайнер Фелікс Родіонов та Зінаїда Троянчук, які добре відомі шанувальникам моди шкіряним одягом та весільними сукнями відповідно. "Найголовніший тренд - це знайти себе, свою індивідуальність", - коментує свою нову колекцію Фелікс. А Зінаїда Троянчук планує приємно здивувати наречених весільними сукнями-трансформерами. Як саме вони виглядають - побачать глядачі FASHION-TIME.

Модель агентства ARTmodels Аліна Борейко демонструє одну з "родзинок" нової колекції Фелікса Родіонова, яку він представить на VI сезоні "FASHION TIME"
Модель агентства ARTmodels Аліна Борейко демонструє одну з "родзинок" нової колекції Фелікса Родіонова, яку він представить на VI сезоні "FASHION TIME"


Після шестирічної перерви у модельнй кар'єрі на подіум вийде викладач дефіле школи моделей ARTmodels, професійна модель Оксана Сладковська. "Хочу, щоб мої нинішні учні зі школи моделей побачили мене як викладача, так би мовити, у справі", - коментує вона своє повернення на подіум.

І це, як запевняють організатори, - ще не всі сюрпризи, які чекатимуть на глядачів. "Оскільки "FASHION TIME" не є класичною fashion-подією, як у Києві чи Львові, ми звертаємо особливу увагу на ефектну подачу, і прагнемо щоразу здивувати глядача чимось незвичним, особливим", - каже Оксана Ігас. Розпочнеться "FASHION TIME" о 19 годині.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ