Ми у Facebook
01.10.2012, 12:26

Клеванський тунель кохання, що на Рівненщині, популярний навіть у Японії [+Відео]

Японці зняли там рекламу фотоапарата.
У кінці липня в інтернеті з᾽явилася реклама японського фотоапарату, знята в Клеванському тунелі кохання, який віднедавна став ще однією туристичною перлиною Рівненщини. Портал «Четверта влада» поцікавився в Клеванській селищній раді, чи їм відомо щось про зйомки, які тривали на території селища, і чи очікується якась користь з цих зйомок місцевій громаді.

Ольга Фреймут та програма "КабріоЛіто" заїхали в "Тунель кохання" на Рівненщині [+Відео]

Селищний голова Клеваня Віктор Корсюк підтвердив, що влітку до Клеваня приїжджала знімальна група якоїсь японської телекомпанії, однак не зміг пригадати її назви. Пригадує, що знімали вони протягом трьох днів, і в результаті мали підготувати фільм про українські традиції та її туристичну перлину – Клеванський тунель кохання.

Найромантичніше місце Рівненщини – "Тунель кохання" [+Фото]

– Вони знімали молодят у цьому тунелі, їздили поїздом, завдяки якому цей тунель утворився, знімали побут у родині, вишиті сорочки, – пригадує селищний голова.



Віктор Корсюк також розповів, що йому невідомо, чи надавала ця знімальна група якусь матеріальну підтримку селищу, принаймні селищній раді точно не надавала. Натомість селищна рада сприяла тому, щоб оператори мали максимально комфортні умови для зйомки. Проживала знімальна група у Рівному, в готелі. Про рекламу фотоапарата, яка вийшла в результаті цих зйомок, Віктор Корсюк не знав.

Клеванський тунель кохання, що на Рівненщині, стане туристичним маршрутом [+Відео]



Знімальна група обіцяла змонтувати фільм про цю туристичну родзинку, який повинен був транслюватися, очевидно, в Японії. У жовтні пообіцяли цей фільм переслати і у Клевань. Поки ж на широкий загал потрапила лише реклама, знята в цьому дивовижному клаптику природи.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ