Ми у Facebook
02.10.2012, 14:03

У "Золотій підкові" в Рівному виділили першу чергу для добудови

Про це заступникові голови облдержадміністрації Володимиру Новаку та людям, які вже придбали квартири в цій багатоповерхівці, розповів голова правління ПрАТ "Рівнебуд" Олександр Люльчик, інформує прес-служба РОДА.
Щоб люди могли швидше відсвяткувати новосілля, Олександр Люльчик пропонує не розпорошувати гроші, як це зробив попередній забудовник, а першочергово завершувати 4 та 5 блоки. Для цього він уже залучив три мільйони гривень. Втім, щоб здати в експлуатацію два під’їзди, необхідно 15 мільйонів. Тож вільні від зобов’язань площі пропонуватимуть купувати жителям області, скориставшись двома програмами лояльності – здешевленої іпотеки під три відсотки річних або компенсації бюджетним коштом третини вартості житла.

Квартири в новобудові будуть із індивідуальним опаленням, зауважив Володимир Новак. Адже для здешевлення проекту запропонували нові інженерні рішення. Зокрема, за рахунок поступок, на які пішло місто, а також водо-, тепло-, газо- й електропостачальні компанії, вдалося зменшити витрати забудовника на 2 мільйони гривень. У результаті це дозволить запропонувати квартири за доступнішими цінами, резюмував Володимир Новак.

Він також наголосив, що в наступному бюджетному році пропонуватиме купувати квартири пільговикам Рівненщини в комплексі «Золота підкова», адже, спрямувавши в цей будинок ще й бюджетні інвестиції, вдасться допомогти людям швидше отримати довгоочікувані квартири.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Була “Золота підкова” — стала “Еліта-Центр”
Ошукані вкладники "Золотої підкови" у Рівному "взяли в облогу" міськвиконком [+Відео]
Рівненська прокуратура перевірила ЖК "Золота підкова"
Рівненський довгобуд "Золота підкова" дочекався грошей?





На правах реклами