Ми у Facebook
04.10.2012, 16:04

Дружина керівника "Рівнегазу" знову отримає з бюджету мільйони

Голова правління ПАТ "Рівнегаз" Петро Дубас невдовзі може опинитися в кріслі першого заступника міського голови Рівного з можливою перспективою очолити міську раду, а фірма його дружини тим часом виграла черговий багатомільйонний тендер на освоєння бюджетних коштів. Чиновники заперечують чутки, що Дубасів хтось свідомо "просуває".
Не встигла "Фірма Опорядрембуд" за 50 мільйонів гривень, які отримала без конкурсних торгів, реконструювати перинатальний центр на вулиці Міцкевича у Рівному, де працюють майже півтисячі працівників у дві зміни, щоб здати об'єкт до грудня, як компанія виграла тендер на інше масштабне будівництво — школи в селі Берестя Дубровицького району, пише www.rivnepost.rv.ua.

Наступником Хомка стане керівник "Рівнегазу" Петро Дубас?

За 11 мільйонів гривень з обласного бюджету фірма має збудувати для школи харчоблок, спортзал і майстерні. У тендері брали участь три учасники, окрім "Опорядрембуду", за бюджетні гроші змагалися товариства "Будтех-пром" та "Рівнеагроспецмонтаж". Ці компанії оцінили свої послуги дорожче і програли. Будівництво мають завершити до грудня. В обласній державній адміністрації запевняють, що у нас вміють зводити школи за півтора місяці, й заперечують нарікання на те, що від цього страждає якість будівництва.

Дружині голови "Рівнегазу" заплатять за школу 37 мільйонів, хоча інші пропонували на 13 млн менше

— "Фірма Опорядрембуд" має завершити будівництво першої черги, яка стартувала минулого року, — пояснює начальник головного управління з питань будівництва облдержадміністрації Юрій Сідлецький. — Розпочинала його фірма "Атланта-Захід", проте у нас до результатів їхньої роботи залишилися деякі питання — вони ще мають виправити свої минулорічні недопрацювання. А "Опорядрембуд" — потужна фірма, яка має власні оборотні кошти. Зарплатний фонд, для прикладу, становить 1,6 мільйона гривень. Вони спроможні будувати за свої гроші, не чекаючи фінансування з Держбюджету в кінці року. Будувати за власні кошти в області можуть лише три фірми. Скажу вам, що є багато аферистів, які на торгах скидають ціну, виграють тендери, а потім нічого не роблять. Ми від таких позбавилися. Щодо закидів, що це фірма дружини Петра Дубаса, то нехай в них таких фірм хоч десять буде, але якщо вони добре виконують свою роботу і пропонують найкращі умови, то нічого поганого в цьому не бачу. Скарги на те, що ми будуємо швидко і неякісно, не обґрунтовані. Кладка цегли, покрівля, основні роботи від швидкості будівництва не страждають. Єдине, що може викликати нарікання, — оздоблювальні роботи, та будівельна фірма ці недоліки пізніше виправляє за власні гроші.

Засновниками ТОВ "Фірма Опорядрембуд" є Роман Мельник, Любов Ясельська і Тамара Дубас, якій належить половина статутного капіталу компанії.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Чому дружина керівника "Рівнегазу" виграла багатомільйонний тендер?
Можливий наступник мера Рівного: "Мені вистачить досвіду"





На правах реклами