Ми у Facebook
06.10.2012, 10:48

Історія "ОГО": від газети приватних оголошень до інформаційно-рекламного тижневика [+Фото]

20 років — це вже солідний ювілей для газети. Сьогодні "ОГО" — зовсім інший медійний продукт. "ОГО" починалась як перша в Рівному газета приватних оголошень, а сьогодні це — впливовий інформаційно-рекламний тижневик. ДПригадаймо деякі яскраві моменти з 20-річної біографії газети-іменинниці!
2 жовтня 1992 року з легкої руки засновника "ОГО" Віктора Данилова з’явився на світ перший номер газети "Програма. Реклама. Оголошення" накладом 999 примірників. Поступово назва трансформувалася і стала коротшою, від слова "оголошення" — "ОГО".



А на цьому комп’ютері набирали текст перших оголошень для наповнення газети. Раритетний IBM XT довгий час зберігався як музейний експонат "ОГО".



Для наповнення першого номера засновник Віктор Данилов особисто передруковував оголошення зі стовпів. А ось коли "ОГО" стала виходити щодня — разом з дружиною вийшов до фірмового кіоску "ОГОпрес" продавати її перехожим. Не боятись експериментувати і бути якомога ближчими до читача — це постійна практика редакції "ОГО"!



Доброю традицією стало для "ОГО" святкувати ювілеї разом із ровесниками газети. Так однолітки "ОГО" вітали нас із 10-річчям! До речі, тоді газета мала зовсім інший вигляд. Ось так виглядав 10 років тому ювілейний випуск "ОГО".





Із 1999 року "ОГО" починає поступово перетворюватися з рекламно-інформаційного видання у нормальну цивілізовану газету європейського стандарту, де головну роль відіграють новини. Колектив "ОГО" до сьогодні доносить до читача найсвіжіші новини про події міста та області.



Корпоративному духу "ОГО" можна лише позаздрити! "ОГО" — це не тільки дружній робочий колектив, це, насамперед, невелика сім’я — дружня, креативна та весела!

Щороку у свій день народження колектив "ОГО" здає кров для людей, які цього потребують. І цьогоріч знайшлися донори "ОГО", які підтримали щорічну традицію.





Футбольна "Бізнес-Ліга "ОГО" — щорічне свято спорту, яке дарує газета рівнянам. Цьогоріч турнір проводиться вже втринадцяте!



Школа універсального журналіста — надійний кадровий резерв для "ОГО" і корисне навчання для молоді Рівного та сусідніх областей. ШУЖ закінчили вже понад півтисячі старшокласників та молодих людей з усієї України!



Не перший рік "ОГО" друкується у власній друкарні. Нині "Друк Волині" — флагман поліграфічної галузі Рівненщини. Тут друкується чимало газет. Цьогоріч на 10-річчя друкарні завітали гості — редактори з усієї області



20-річчя для нас — це чудова нагода замислитись над тим, що вже зроблено, до чого ще прагнемо і що маємо зараз. А зараз хочемо подякувати всім тим, хто не забуває, підтримує і, звичайно, читає.

Щиро дякуємо нашим надійним партнерам, читачам та друзям за привітання. Сподіваємось на подальшу співпрацю і взаємопідтримку.

З повагою і любов’ю, колектив "ОГО".








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ