Ми у Facebook
09.10.2012, 10:05

ДТП на Рівненщині: двоє людей загинули, троє - травмовані [ОНОВЛЕНО]

9 жовтня близько 4 години ранку на 271 км +800 м автодороги Київ-Чоп, поблизу села Користь Корецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. У результаті аварії одна людина загинула та ще п’ятеро отримали поранення різного ступеню важкості.
Водій автомобіля "Мерседес-Бенц" 36-річний Сергій, житель міста Тернопіль, рухався зі сторони Рівного в напрямку столиці. За попередніми даними, чоловік не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем УАЗ, який рухався по правій смузі для руху в попутному напрямку. За кермом останнього знаходився 40-річний Леонід, житель Житомирської області.

Під час вжиття пасажирами та водієм автомобіля УАЗ заходів, щодо забезпечення безпеки дорожнього руху (огородження місця події) водій автомобіля «ІВЕКО» 45-річний Юрій, житель міста Київ, який рухався в попутному напрямку ПОПЕРЕДНЬО не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на автомобіль УАЗ, його водія та пасажирів, що знаходилися поруч. Після чого, пошкодивши дорожнє огородження на водій "ІВЕКО" виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив з’їзд автомобіля у кювет з подальшим наїздом на придорожнє дерево.



У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля УАЗ 36-річний Віктор, проживав у Житомирській області, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Крім цього, тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримали водії автомобілів «ІВЕКО» та УАЗ. Також було травмовано ще двоє пасажирів автомобіля УАЗ.

На жаль, пізніше, незважаючи на всі зусилля медиків, в реанімаційному відділенні помер водій УАЗа.









Усі потерпілі були госпіталізовані до лікарні. Ведеться слідство.

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ