Ми у Facebook
10.10.2012, 12:16

У Рівному опалювальний сезон розпочнеться після похолодання

Рівненські комунальники готові до опалювального сезону і обіцяють розпочати подачу тепла у встановлені строки. Тим часом теплопостачальні підприємства завершують роботу з отримання лімітів на газ.
Як розповів начальник міського управління ЖКГ Іван Гема, теплопостачальні підприємства завершили планову підготовку міських мереж до початку опалювального сезону:

— Звичайно, галузь потребує значно більшого фінансування, проте в рамках виділених коштів усі роботи проведені. Можу запевнити, що тепло в оселях рівнян буде. З пуском системи ще доведеться регулювати внутрішньобудинкові системи та ліквідовувати прориви, але попередня робота проведена. Тож передумов для затримки початку опалювального сезону немає.

А розпочнуть подавати тепло в оселю відповідно до встановлених нормативними актами строків. Тобто тоді, коли сердньодобова температура на вулиці триматиметься впродовж трьох днів на рівні +8 градусів за Цельсієм.

А поки що теплопостачальні підприємства намагаються отримати ліміти газу для початку опалювального сезону. За словами Івана Геми, "Рівнетеплоенерго" може зробити це вже найближчими днями, таку ж роботу проводять і у "Теплотранссервісі".

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На Рівненщину прийшла справжня дощова осінь
Коли рівнянам чекати тепла в оселях?





На правах реклами