Ми у Facebook
12.10.2012, 12:33

Норвезький посол до Рівного так і не доїхав

Семінар-тренінг, присвячений покращенню соціально-економічному розвитку Рівного, пройшов без його участі.
Посол Королівства Норвегія в Україні Йон Елведал Фредріксен планував свій візит до Рівного з метою участі у семінарі-тренінгу “Місцева влада — громада: спільна відповідальність для реалізації цілей ефективного муніципального управління”. На семінарі експерти визначали можливі шляхи формування ефективної моделі управління європейського зразка в українських містах.

Для всіх присутніх фахівців, зацікавлених та просто небайдужих людей до формування влади на місцях, директор Інституту трансформації суспільства, професор кафедри міжнародної економіки та підприємництва Національної академії управління Олег Соскін зачитав лист від Норвезького посла.

- Семінар-тернінг проходить за підтримки Міністерства закордонних справ та Посольства Королівства Норвегії, - зачитав з листа Олег Соскін. - Наша головна мета - впровадження ефективної системи управління в містах України. Адже саме це і є головною умовою їх конкурентноспроможного соціального розвитку. На сьогодні надзвичайно важливим є вирішення проблем муніципального управління. Треба виробити шляхи покращення конкурентноспроможного соціально-економічного розвитку українських міст, використовуючи успішні практики європейських країн та Норвегії, зокрема.





На правах реклами