Ми у Facebook
12.10.2012, 13:46

Відбірковий турнір до ЧС-2014: Збірна України сьогодні зіграє з Молдовою [Анонс]

Сьогодні національна збірна України з футболу проведе свій другий матч у відбірковому турнірі до Чемпіонату світу 2014 року. Суперник - збірна Молдови, яка стартувала у "відборі" з двох поразок.
Українська збірна, яка дуже вдало розпочала відбіркові змагання нічиєю з англійцями на "Уемблі", уже прибула на молдовську землю.

Проте головні тріумфатори гри з Англією на полі сьогодні не з'являться.

Все ще головний тренер збірної Олег Блохін, який і мав би вивести команду на гру, продовжує одужувати після операції на серці. А автор феноменального голу у ворота англійців Євген Коноплянка отримав травму голеностопа й матч з молдаванами швидше за все пропустить.

Збірну України очолить Олександр Заваров або Марчелло Ліппі

Євген - не єдина втрата перед грою з Молдовою. Травмовані також двоє захисників - Ярослав Ракицький з "Шахтаря" та дніпропетровець Віталій Мандзюк.

Проте тренерський штаб збірної на чолі з Андрієм Балем, очевидно, робитиме ставку на атакувальний футбол. Адже на заміну травмованим викликали двох нападників - Євгена Селезньова ("Дніпро") та Артема Мілевського ("Динамо").

Самі ж молдавани підходять до гри з українцями у не надто позитивному настрої. Після розгрому від англійців (0:5), молдовські футболісти нічого не змогли протиставити й збірній Польщі. Поразка 0:2.

Поєднавши тренерство "Динамо" та збірної України, Олег Блохін потрапив у лікарню

Зважаючи на це, нашій команді варто не забути про одне - потрібно просто зіграти у свою гру й ні в якому разі не недооцінювати суперника. Тоді буде й результат.

Пряму трансляцію гри можна буде переглянути 12 жовтня на телеканалі "Інтер" о 21.00 за київським часом.





На правах реклами