Ми у Facebook
16.10.2012, 14:30

Чому вкладники "Золотої підкови" у Рівному досі без житла? [+Відео]

Долю багатостраждального житлового комплексу "Золота Підкова" вирішить суд. Будівництво розпочали ще 2005 року, а 2007-го вже заморозили. В червні цього року міська влада знайшла нового забудовника - фірму "РівнеБуд". Роботу підприємство планувало розпочати ще у третьому кварталі цього року, але жодної нової цеглини в будівлі не з'явилося.
Військовий пенсіонер Вадим Брєжнєв через хворобу практично втратив зір. Ще 2005-го чоловік жив на дачі в селі Олександрія, мав автомобіль та гараж. Тоді ж і вирішив все продати, щоб допомогти дочці купити квартиру в новому житловому комплексі "Золота підкова".

У "Золотій підкові" в Рівному виділили першу чергу для добудови

Уже сім років дочка пенсіонера Алла Познякова мешкає разом з батьками. Жінка розповідає, 28-ого серпня фірма "РівнеБуд" мала відновити будівництво "Золотої Підкови", але жодних зрушень досі немає.

Сьогодні Алла Познякова разом з іншими власниками, які купили квартири в недобудованій "Золотій підкові", прийшли до міської влади лише з одним питанням.

Ошукані вкладники "Золотої підкови" у Рівному "взяли в облогу" міськвиконком [+Відео]

Секретар Рівнеради Андрій Грещук каже, через судовий процес, який зараз тягнеться між "Рівнебудом" та банком "Київ", будівництво розпочати неможливо. Попередній забудовник заборгував банку 45 мільйонів гривень. Заставою стали квартири, які не були продані людям.

Була “Золота підкова” — стала “Еліта-Центр”

Представник Рівнебуду в свою чергу розповідає, ще не відомо, яке буде рішення суду, але його підприємство вже залучило інвестицій на три мільйона гривень, для добудови "Золотої Підкови".



Житловий комплекс "Золота підкова" нині готовий на 30 відсотків. Люди вклали у нього 15 мільйонів гривень. Зараз вони очікують рішення суду, який відбудеться тридцять першого жовтня. Якщо воно буде на користь "Рівнебуду", то будівництво обіцяють розпочати в листопаді, якщо ні, то міські чиновники знову думатимуть що робити далі.





На правах реклами