Ми у Facebook
21.10.2012, 17:56

Чемпіонат "Бізнес-ліги "ОГО": команда "ОГО" втрачає другу позицію [+Фото]

Матчі 12-го туру чемпіонату "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу, що відбулися у неділю, 21-го жовтня, підтвердили, що запекла боротьба за чемпіонство триватиме до останнього туру. Зараз відстань між 1-м та 4-м місцем - усього 6 очок, а до кінця змагань ще три тури.
Серед лідерів змагань знову відбулася рокіровка. "Поліссяхліб", що набрав чудової фізичної форми наприкінці Чемпіонату, вийшов на чисте друге місце, обійшовши "ОГО".

Фундамент цього успіху "хлібопекарі" заклали ще минулого туру у матчі з лідером, "Рівнегазом", який зуміли переграти із рахунком 2:1. Сьогодні ж суперником "Поліссяхліба" мала бути "VEKA". Мала, але так і не стала... Бо команда на гру не приїхала.

Тож "Поліссяхліб" без боротьби здобув три пункти й обійшов команду "ОГО", яка цей тур пропускала.



Наздогнала "журналістів" і "Забороль", яка не без проблем переграла "Чернігівське" - 4:2.

Здобув перемогу й лідер змагань - "Рівнегаз". Після поразки від "Поліссяхліб" "газовики" сповна відігралися на "УПСК", забивши в сітку їхніх воріт 6 м'ячів - 6:1.

А от "Батьківщина", яка цього турніру за медалі уже точно не побореться продовжила псувати нерви командам, що знаходяться вище за них у турнірній таблиці. Учора, 20 жовтня, команда переграла "П'ятак", а сьогодні фактично поставила хрест на медальних сподіваннях "Епіцентра" - 8:5.



Поразки "Чернігівського" та "Епіцентра" вселили надію на нагроди у серця гравців "Спортлайфа". Й вони на всі 100% скористалися нагодою обійти конкурентів. Протистояв "лайфівцям" "П'ятак", але забити зумів лише раз. "Спортлайф" же відвантажив суперникам аж сім м'ячів - 7:1.

Результати усіх матчів 12-го туру:

"Рівнегаз" - "УПСК" - 6:1
"Епіцентр" – "Батьківщина" - 5:8
"VEKA" - "Поліссяхліб" - 0:6 (команді "VEKA" зараховано технічну поразку за неявку на гру)
"Чернігівське" - "Забороль" - 2:4
"П’ятак" - "Спортлайф" - 1:7
"Тріумф" - "Молодіжний УДАР" - 3:8
"Ракета" – "VIVA" - 1:0



Турнірна таблиця після 12-ти турів:

1. "Рівнегаз" – 30
2. "Поліссяхліб" – 26
3. "ОГО" – 24
4. "Забороль" – 24
5. "Спорт-лайф" – 21
6. "Чернігівське" – 19
7. "Епіцентр" – 19
8. "Молодіжний УДАР" – 18
9. "Батьківщина" - 16
10. "П’ятак" – 13
11. "VIVA" – 13
12. "Тріумф" – 8
13. "УПСК" – 7
14. "Ракета" – 6
15. "VEKA" – 1

Після цього туру "Бізнес-ліга" йде на невеличкий відпочинок, пов'язаний із проведенням парламентських виборів. Тож команди вийдуть на майданчик уже аж у суботу, 3-го листопада.





На правах реклами