Ми у Facebook
29.10.2012, 08:00

Попередні результати виборів у мажоритарних округах Рівненщини (ОНОВЛЮЄТЬСЯ ПОСТІЙНО) [+Відео]

За даними Центральної виборчої комісії станом на 7 годину 49 хвилин 29 жовтня 2012 року, в усіх п'яти мажоритарних округах Рівненщини найбільшу в порівнянні з іншими претендентами кількість голосів набирають кандидати від опозиції.
Так, за результатами опрацювання 75,53% протоколів у одномандатному виборчому окрузі № 152 (охоплює більшу частину м.Рівне) лідирує з 39,24% голосів голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода" депутат Рівненської обласної ради Олег Осуховський.

У одномандатному виборчому окрузі № 153 (частина м.Рівне, а також Гощанський, Корецький, Острозький та Рівненський райони) найбільшу в порівнянні з конкурентами кількість голосів (44,88%) має депутат Рівнеради Юрій Вознюк. У цьому окрузі оброблено 37,82% протоколів.

У одномандатному виборчому окрузі № 154 (Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський райони та м.Дубно) лідирує представник ВО "Батьківщина" Валентин Королюк, у якого 59,02% голосів за результатами опрацювання 38,09% протоколів.

В окрузі № 155 (Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони та м.Кузнецовськ) з 33,26% голосів за результатами обробки 66,98% протоколів лідирує діючий народний депутат від "Батьківщини" Сергій Кошин.

А у виборчому окрузі № 156 (Березнівський, Костопільський, Сарненський райони) з 33,79% голосів лідирує представник "Батьківщини", директор Костопільського заводу продтоварів (торгова марка "Родина") Микола Кучерук. Тут оброблено 38,5% протоколів.

На Рівненщині лидирує ВО "Батьківщина" - 32% голосів виборців

Звертаємо увагу читачів OGO.ua, що ці результати жодним чином не можна вважати остаточними, зважаючи на те, що від 67 до 80% протоколів у кожному з названих округів іще не оброблені, відтак розстановка сил серед фаворитів виборчих перегонів цілком може змінитися. Приміром, народний депутат від "Батьківщини" Андрій Шевченко у своєму Twitter на "Українській правді", чомусь зазначив, що опозиція попередньо перемагає в 4 з 5 округів Рівненщини, хоча, згідно з вищенаведеними даними, мало б ітись про перемогу в усіх 5 округах. А ось "свободівці" тим часом вже оголосили про перемогу Олега Осуховського на окрузі у Рівному, наводячи перелік своїх майбутніх мажоритарників у парламенті. "Вже ми можемо стверджувати, що ці люди переможуть на своїх округах", - цитує голову штабу "Свободи" Руслана Кошулинського "Українська правда".

Ми продовжуємо слідкувати за ходом підрахунку голосів і оперативно повідомлятимемо вам наявну в нас інформацію.

Пропонуємо також запис ефіру ток-шоу "Доба вибору", який проходив ввечері 28 жовтня в ефірі телеканалу "Рівне 1". У студії телеканалу журналісти місцевих ЗМІ, представники громадських організацій, іноземні спостерігачі та кандидати в народні депутати обговорювали перші результати виборів.

Доба вибору1_121028 по rivne1


Доба вибору2_121028 по rivne1





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ