Ми у Facebook
07.11.2012, 13:02

Діти з Клеванського інтернату на Рівненщині хочуть читати українські книжки

Продовжуєте проходити повз... Так найчастіше буває, коли мова заходить про доброчинні акції. Звісно, це особиста справа кожного, тим більше, з огляду на фінансові можливості…
Благодійні акції — особиста справа кожного, де кожен виходить із власних фінансових можливостей. Але якщо акція не стосується грошей? Є те, чим може допомогти кожен із нас. Це книжки.

Із 31 жовтня по 18 листопада Молодіжна неформальна організація «ЛІТЕРАТУРА.rv» проводить доброчинну акцію «Проходьте повз». Головне завдання - зібрати якомога більше українських книжок для вихованців Інтернату санаторного типу для дітей із серцево-судинними захворюваннями (смт Клевань-1).

Після 18 листопада організатори акції передадуть книжки у заклад, а для дітей влаштують невелику презентацію на основі зібраних книг за участі команди організації та волонтерів.

Це може бути:

- художня література з навчальної програми, друкована за незалежної України;
- власне підручники для середньої та старшої школи;
- дитячі книжки;
- будь-яка цікава література останніх двох століть…

НАЙВАЖЛИВІША УМОВА: це повинні бути книги українських авторів видані українською мовою, у хорошому стані.

- Ми впевнені, що у кожного вдома є чудові книжки, які, можливо, колись були у пригоді в школі, а потім про них забули. А діти з цього інтернату могли б їх активно читати та вивчати, — переконана одна з організаторів акції Вікторія Дикобраз. — Тим більше, інтернат потребує цих книг для навчання дітей…

З першого дня збору на акцію «Проходьте повз» відгукнулося чимало рівнян, особливо молоді. Більше того, охочі допомогти знайшлися в сусідніх областях та Києві. Долучайтеся і Ви! Адже не так багато потрібно, щоб допомогти дітям вчитися та розвиватися!

Місце збору книг у Рівному: Видавничий дім «ОГО» (вул. Шкільна, 2, двір за «Аміго»), перший поверх: 9.00 – 18.00 (будні), 9.00 – 14.00 (субота).

Із будь-якими питаннями стосовно акції можна звертатися за телефонами: (096) 719-88-10 або (093) 438-05-93 (Вікторія).






На правах реклами