Ми у Facebook
12.11.2012, 11:50

Двоє рівнян потрапили у команду Олега Скрипки на проекті "Голос. Діти" [Фото+Відео]

Другий відбірковий день талант-шоу юних виконавців "Голос. Діти" відбувся цієї неділі на каналі "1+1". Серед багатьох учасників проекту були й двоє рівнян - Катерина Качановська та Максим Опанащук. Юні таланти з Рівного підкорили своїми голосами тренерів проекту й продовжать боротьбу на шоу "Голос. Діти".
Проект "Голос. Діти", який нещодавно стартував на каналі "1+1", став дуже популярним серед телеглядачів. Тисячі родин переживали за долю маленьких учасників та ледь не молилися на телеекран, благаючи суддів проекту повернутися до дітей обличчям й дати юним талантам з народу шанс стати відомими.

Від цієї неділі, 11 листопада, особливу увагу до проекту проявляють й рівненські глядачі. Причина - участь у проекті двох рівнян - Катерини Качановської та Максима Опанащука.



Каті 14 років й вона навчається у ЗОШ №22. Співає Катерина з 4-х років і нині, окрім школи, навчається на двох відділах Дитячої музичної школи №2: на народному по класу акордеону та на відділі сольного співу по естрадному вокалу.



До слова, Катя - лауреат премії міжнародного конкурсу "Ноти приязні" в м. Хайновка (Польща) та лауреат премії Всеукраїнського конкурсу "Володимир 2010".



Окрім цього, постійно бере участь у різноманітних фестивалях та конкурсах.



На проекті Катя виконала пісню "Я люблю буги-вуги" Костянтина Меладзе й до не ї першим, і єдиним, повернувся Олег Скрипка, тому вона потрапила до його команди.

Відео з виступу Катерини Качановської:



Іншому рівнянину, Максиму Опанащуку, 12 років. Він навчається у ЗОШ №28. Максим - соліст зразкового хору "Ремісолька" Міського палацу культури, лауреат І місця Всеукраїнського дитячо-юнацького конкурсу української естрадної пісні "Партія вокалу", учасник багатьох інших вокальних конкурсів.



Виступ Максима став одним з найбільш запальних на проекті. Його пісня "Смажений кабанчик" змусила глядачів пританцьовувати в студії та перед екранами телевізорів.



Не залишила вона байдужим і палкого шанувальника української пісні Олега Скрипку, в команду якого потрапив талановитий хлопець.



Відео з виступу Максима Опанащука:



Наступний ефір проекту "Голос. Діти" відбудеться 18 листопада.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівнянка спробує вразити суддів проекту "Голос. Діти"

Учасник проекту "Голос. Діти" Ромчик Сасанчин має шанс повернутися у шоу

На шоу "Голос. Діти" зіркові тренери проґавили хлопчика з унікальним голосом





На правах реклами