Ми у Facebook
13.11.2012, 14:00

Дзіздьо подарує футболку та iPhone 4 найталановитішому жителю Рівненщини

Рівненський фестиваль обдарованих талантів «Ми – талановиті!», який уже втретє успішно реалізується в межах Рівненської області, вийшов на фінішну пряму. Мета цього проекту – підняття рівня культури на селі, виявлення нових талантів та їхній подальший розвиток.

Фестиваль стартував у червні цього року кастингами у кожному районному центрі Рівненщини. У них взяли участь більш як дві тисячі учасників віком від семи до тридцяти років. Близько 50 переможців кастингів вийшли до фіналу фестивалю, який відбувся в клубі «ДБК» у Костополі. Безпосередньо під час фіналу проводилася телезйомка проекту.

Прикметно, що у зйомках взяв участь епатажний співак, улюбленець молоді Дзідзьо. Що з того вийшло, кожен бажаючий зможе побачити вже незабаром в ефірі телеканалу «Рівне 1».

– Фестиваль «Ми - талановиті» вже відомий далеко за межами нашої області, відтак ми взяли собі за мету залучати до його реалізації відомих особистостей української сцени, – розповідає організатор фестивалю, керівник продюсерського центру «Excellent» Роман Яворський. – Цьогоріч Дзідзьо надихнув учасників своєю самобутністю: на фіналі коментував виступи учасників, розповідав про те, яким чином він досягнув творчих успіхів на сцені, чим запалив усіх присутніх та допоміг повірити у себе. Саме на нашому проекті він презентував свою першу фірмову футболку із написом «Дзідзьо», яку ми подаруємо переможцям.

На Рівненщині стартує фестиваль "Ми — талановиті!"

Цього року організатори фестивалю прийняли безпрецедентне рішення щодо визначення переможців. Відтепер найталановитіших учасників обиратиме не компетентне журі, а самі мешканці області. В кожному районному центрі, учасники від якого задіяні у фестивалі, відбуватиметься поштове голосування! У кожному селі, в кожному поштовому відділенні кожен бажаючий зможе проголосувати за найталановитіших, на його думку, учасників. Придбавши спеціальний бюлетень та заповнивши його вкинути до скриньки. Голосування відбуватиметься з 19 листопада по 3 грудня.

Стас Шурінс відкрив рівненські таланти [ФОТО]

Фестиваль завершиться гала-концертом 9 грудня в Кузнецовську в місцевому будинку культури. Саме там будуть оголошені цьогорічні переможці, які отримають цінні подарунки від організаторів та партнерів фестивалю. Цьогоріч меценатом проекту став Сергій Костючко, генеральним партнером виступила компанія «Агро-Експрес-Сервіс», партнерами стали торгова марка «Вілля» і техномережа «F5». Переможцю фестивалю на гала-концерті Дзідзьо особисто вручить iPhone 4 і свою фірмову футболку, а також виступить із новими піснями. Лауреати конкурсу також отримають цінні призи.

Прикметно, що переможниця попереднього фестивалю Юлія Бойко нині успішно крокує по творчій стежині. Зокрема дівчина регулярно займається із викладачами вокалу, записує пісні. Окрім того, Юлія завдяки своїм творчим досягненням стала студенткою престижного навчального закладу, який закінчили багато зірок українського та російського шоу-бізнесу – Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва. Переможниця фестивалю «Ми - талановиті!» вже відома серед зірок української сцени, зокрема нещодавно Юлія Бойко співала разом із Кузьмою Скрябіним на одному з концертів артиста на Рівненщині, повідомили з оргкомітету фестивалю.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ