Ми у Facebook
14.11.2012, 10:48

У Рівному на “Лебединці” з’являться лебеді

Парк у центрі міста мав різні офіційні назви. Був він і парком Ленінського комсомолу, і Парком Молоді. Але рівняни у всі часи називали цей парк “Лебединка”, адже тут завжди плавали лебеді. Однак останнім часом їх у парку немає. Газета “ОГО” до свого 20-річного ювілею вирішила виправити ситуацію.
Тепер у Парку Молоді лебеді будуть завжди. Щоправда, символічні — у вигляді оригінальної металевої архітектурної композиції. На рівнян чекає приємний сюрприз. Зараз до відкриття триває активна підготовка. Лебедів уже привезли в парк і в п’ятницю, 16 листопада, об 11.00, після офіційної презентації, вони будуть радувати рівнян і гостей міста.

Ініціатором встановлення лебедів став засновник “ОГО” Віктор Данилов.
- Ми хотіли відзначити 20-річчя газети “ОГО” якось по-особливому. Зазвичай на день народження прийнято подарунки приймати, а ми вирішили зробити подарунок нашим читачам, місту і його гостям, - каже Віктор Данилов. - Цього тижня ми презентуємо рівнянам наших, дещо незвичних, лебедів. Думаю, вони будуть до вподоби перш за все молоді та закоханим парам. Символічно встановлюємо подарунок рівнянам поблизу офісу “ОГО”, де трудимося вже два десятки років.

Ідеєю макета архітектурної композиції завдячують різнобічному таланту відомого у Рівному музиканта, фронтмена гурту "От вінта" Юрія Журавля, який втілив образ лебедів на папері. А в металі його відтворили майстри під керівництвом Олександра Кулаковського. 

На відкритті будуть присутні представники міської влади та всі, хто причетний до встановлення символічних лебедів. Запрошуємо також усіх бажаючих рівнян та гостей міста на відкриття.

Наразі тривають останні опоряджувальні роботи та приготування до церемонії відкриття.


ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівне: який пам’ятник відкриють наступним?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ