Ми у Facebook
16.11.2012, 15:02

Рівненські бібліотекарі об’єднали любителів фотографій та книг [+Фото]

Обласна бібліотека для юнацтва тепер стала місцем зустрічей і для фотолюбителів. 14 листопада в рамках семінару бібліотечних працівників відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фотографій «В об’єктиві я і книга».
Бібліотекарі та читачі Рівненської області надіслали на конкурс 78 світлин, із яких було відібрано 5 переможців, в честь яких лунали музичні вітання від викладачів та студентів Рівненського музичного училища:

1. «З книгою дозвілля, в господарстві привілля» (бібліотекар Володимирецької ЦРБ Дуліпа Євгенія Василівна);
2. «На вулицях Любліна (Старе місто)» (провідний бібліотекар Корецької ЦРБ Кулінська Вікторія Миколаївна);
3. «Піду я на ставочок.....» – призер фіналу конкурсу (завідувачка Остківської ПШБ Рокитнівського району с. Остки Кухновець Ганна Юріївна);
4. «Тунель кохання дає охоту до читання» – призер фіналу конкурсу (студентка РДГУ Чудовець Анастасія Дмитрівна);
5. «Читаєм татові книжки, бо ми його помічники» – срібний фіналу конкурсу (бібліотекар Володимирецької районної бібліотеки для дітей Дуляницька Марія Зосимівна).

– У знімках головне – це емоції, – розповідає Олександр Майструк, фотохудожник, голова журі конкурсу. – Хоча це конкурс для любителів, але багато робіт виконано на хорошому рівні. І саме емоційний вплив та сюжет мають найбільше значення для глядачів. Я радий, що в нашій області є так багато талановитих людей.

Як розповіла одна з переможниць конкурсу Євгенія Дуліпа, сюжет для фото народився спонтанно, вона просто побачила гарний кадр, і не змогла не скористатись моментом. Хоча і фотографує зазвичай тільки для себе.

Ми також вітаємо переможців, бажаємо їм успіхів у творчості та розвитку у нелегкому, проте захоплюючому мистецтві фотографії.













На правах реклами