Ми у Facebook
16.11.2012, 14:50

“ОГО” до свого ювілею подарувала Рівному “лебедів”

У парку “Лебединка” сьогодні поселились лебеді. Щоправда, металеві. Оригінальну архітектурну композицію подарував рівнянам Віктор Данилов, засновник Видавничого дому “ОГО”.
Подарунок місту ініціатори події презентували символічно на завершення численних заходів, присвячених 20-річчю “ОГО”. За два десятки років роботи біля центрального парку міста, колектив “ОГО” на чолі з Віктором Даниловим багато приємних моментів пов’язує саме з “Лебединкою”:

- Працюючи більше 20 років тут, поблизу Рівненської обласної бібіліотеки, Рівненського обласного краєзнавчого музею та всіх установ, розташованих поруч з парком, ця територія вже стала для нас рідною. Аби залишити згадку про себе тут, у Парку Молоді, ми й вирішили встановити таку собі архітектурну композицію, - розповідає Віктор Данилов.



Зі щирою посмішкою на обличчі міський голова Рівного Володимир Хомко та Віктор Данилов перерізали червону стрічку перед ще однією архітектурною композицією нашого міста.



Міський голова Володимир Хомко зауважив, що лебеді стануть ще одним незвичайним місцем для фотографування в парку:

- Ми вже багато зробили для опорядженняя центру міста. Оформили фасади будівель, в парку навели порядок, щоб рівнянам приємно було тут відпочивати і багато чого ще планується. А ось ця композиція стане чудовим архітектурним елементом парку, біля якого приємно буде сфотографуватись не лише молодятам, але й усім рівнянам та гостям міста, - прокоментував подію міський голова.

Відразу після таких слів у Володимира Хомка виникло бажання сфотографуватись біля лебедів. Разом із чарівною Оленою Гаврилюк, постійною ведучою світських подій Рівного, яка з упевненістю провела й церемонію відкриття цієї архітектурної композиції. Вони присіли на оригінальній лаві - і перший кадр вдався!



Незабаром на лавці, виконаній з металу у формі лебедів, з’явиться надпис “Рівнянам від “ОГО” з нагоди 20-річчя”, щоб кожен, хто захоче сфотографуватись біля “лебедів”, відразу зрозумів, хто є ініціатором та дарувальником.



На відкритті були присутні також люди, які безпосередньо причетні до створення композиції. Насамперед, це талановитий Юрій Журавель, який втілив образ лебедів на папері, а також Олександр Кулаковський — людина, яка з радістю допомогла реалізувати цю ідею та вирізала лебедів з металу. Від “ОГО” вони отримали подяки та теплі слова від усього колективу.



Порадували гостей заходу й чарівні янголята зі зразкового ансамблю танцю “Едельвейс”, які попри прохолодну погоду, чудово станцювали вальс. Ніжний танок ефектно виглядав на фоні металевих лебедів.



Під завершення до лебедів також завітали й молодята, які із задоволенням організували фотосесію на встановленій лавці.



Напевно, що крики “гірко” та гарячі поцілунки наречених і спонукали колектив “ОГО” започаткувати новий конкурс на краще фото біля нової архітектурної композиції “Лебеді”. Отож, фотографуйтеся та надсилайте свої фото нам!



А логічним завершенням церемонії відкриття стало групове фотографування біля новинки парку “Лебединка”.



Більше фото у фотогалереї

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному на “Лебединці” з’являться лебеді
Рівне: який пам’ятник відкриють наступним?





На правах реклами