Ми у Facebook
19.11.2012, 10:32

Рівненський "Пульсар" - у чвертьфіналі Кубка України з баскетболу

Цієї суботи, 17 листопада, рівненський баскетбольний клуб "Пульсар" мав би провести матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільського БК "Тернопіль-ТНЕУ". Проте тернополяни до Рівного не приїхали.
Рівненський "Пульсар" зробив перший крок до загального успіху ще у середу, 14 листопада. Тоді рівняни гостювали у Тернополі й розгромили БК "Тернопіль-ТНЕУ" з перевагою аж у 31 очко.

Нагадаємо, що "Пульсар" переміг із рахунком 94:63 та отримав вагому перевагу перед домашньою зустріччю.

Проте домашня зустріч, що мала відбутися о 17.00 17 листопада, так і не відбулась. Тернопільський БК "Тернопіль-ТНЕУ", вочевидь, відчуваючи нереальність відіграти 31 очко відриву, до Рівного вирішив не їхати.

Згідно із повідомленням на офіційному сайті БК-93 "Пульсар", команда з Тернополя не приїхала "у зв`язку із скрутним фінансовим становищем".

Через неявку суперника "пульсарівці" отримали технічну перемогу 20:0 та пройшли до чвертьфіналу.

Окрім рівненського клубу до 1/4 фіналу потрапили БК "Харцизьк", харківський "Авантаж-Політехнік", одеський "Торнадо", волинський "Університет-Волиньбаскет", севастопольський "Муссон" та дублери БК "Донецьк". Ще один учасник 1/4 фіналу визначиться у протистоянні "Кремінь" - "Кіровоград", що відбудеться 24 та 25 листопада.

Матчі чвертьфінальної стадії пройдуть з 20 по 23 березня 2013 року.

Але чекати на великий баскетбол до весни рівненським уболівальникам не доведеться - уже 24 та 25 листопада у рамках чергового туру Чемпіонату України "Пульсар" вдома прийматиме гостей з Донеччини - БК "Харцизьк".





На правах реклами