Ми у Facebook
19.11.2012, 13:00

Шевченко відмовився очолити збірну України з футболу [ОНОВЛЕНО]

Відомий український футболіст Андрій Шевченко відмовився очолити національну збірну України з футболу. Наступний кандидат - тренер з Англії.
Про це заявив сам Шевченко після зустрічі з керівництвом федерації 19 листопада, повідомляє сайт ФФУ.

"Я вважаю, що на сьогоднішній день можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення", - сказав Шевченко.

У Андрія Шевченка народився третій син

Він висловив упевненість, що "у національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС- 2014 року".

Як відомо 12 листопада, президент ФФУ Анатолій Коньков вирішив запросити на посаду головного тренера збірної України Шевченка. За словами президента ФФУ, Шевченко взяв час на роздуми після такої пропозиції.

Посада головного тренера збірної стала вакантною після згоди Олега Блохіна очолити ФК "Динамо" (Київ) наприкінці вересня 2012 року.

Нагадаємо, як кандидатів на посаду головного тренера збірної розглядали також кандидатури Олександра Заварова та Марчелло Ліппі.

Тим часом з’явилась інформація, що національну збірну з футболу може очолити англієць. Про це написав на своїй сторінці в Facebook український телеведучий Олександр Денисов, повідомляє УНН.

"Питання з Шевою закрите. Насправді відбувається ось що. Один з основних кандидатів на пост головного тренера збірної - іноземний тренер - англієць. Ім'я відоме. Думаю, швидко визначитеся, якщо подивитеся, хто зараз в Англії без роботи. Його кандидатуру через кілька днів має розглянути, затвердити тренерська рада ФФУ", - написав він.





На правах реклами