Ми у Facebook
19.11.2012, 14:38

Про рівненський “Едельвейс” написали книгу

"Едельвейс. Життя вирує” - так назвали книжкове творіння великого колективу мистецького об’єднання “Едельвейс”. Презентація книги відбудеться вже завтра, 20 листопада о 16.00 у міському палаці культури “Текстильник”.
Ідея створення книги про надзвичайно насичене творче життя та історію ансамблю виникла вже давно, але саме зараз випала нагода втілити її в життя.



- Нам 23, і нам є чим поділитися з небайдужими поціновувочами хореографічного мистецтва. Усі свої емоції, досягнення, найцінніші моменти для “Едельвейсу” ми описали і проілюстрували фотографіями на сторінках цієї книги, - розповідає Валерія Супонькіна-Лагнюк, керівник зразкового ансамблю сучасного танцю “Едельвейс".



У книзі ви знайдете яскраві світлини, що зупинили миті з найцікавіших мистецьких подій ансамблю, сучасних концертів та «історичних виступів» Мистецького об’єднання «Едельвейс». Авторами книги є Валерія Супонькіна-Лагнюк, Святослав Мельничук та Олена Гаврилюк. Усі вони доклали чимало зусиль, аби втілити ідею публікації книги в життя.



Окрім цього, на сторінках книги автори розмістили відгуки та побажання видатних людей Рівненщини, які всіляко підтримують колектив та знають все про творчість ансамблю.



Вразить книга своїх читачів і таємницями залаштункового життя, і навіть розкриє для вас найпотаємніші секрети засновників, керівників та хореографів «Едельвейса”.



Керівники “Едельвейсу” планують зробити книгу ближчою і доступнішою для всіх бажаючих її прочитати. Оскільки друковане видання має лише 1000 примірників, незабаром усі бажаючі зможуть ознайомитися з повною версією книги на сайті ансамблю edelweiss.rv.ua



“Едельвейс” презентує свою книгу і з новими ідеями та натхненням крокує далі, і сподівається, що ще неодноразово здивує вас як на сцені, так і за її межами і зараз запрошує всіх бажаючих на презентацію книги "Едельвейс. Життя вирує".





На правах реклами