Ми у Facebook
19.11.2012, 19:12

Оберіть найкрасивішу студентку Острозької академії! [ОПИТУВАННЯ]

Торік у інтернет-голосуванні конкурсу "Гальшка року" перемогла студентка гуманітарного факультету Ольга Данилюк. Хто складе їй конкуренцію цьогоріч - стане відомо 29 листопада

29 листопада у Національному університеті "Острозька академія" відбудеться щорічний конкурс краси, творчості та інтелекту "Гальшка року". Пропонуємо відвідувачам OGO.ua обрати свою першу красуню Острозької академії - дівчину, яка, за результатами інтернет-голосування, отримає титул "Гальшка онлайн"!
"Гальшка року” - це не звичайний конкурс краси. Дівчата демонструють тут не лише вроду, а й гармонію зовнішності та внутрішнього світу, розум і людські якості, талант і артистизм. Саме таке поєднання найбільше цінується на "Гальшці року". А замість виходу в купальниках учасниці "Гальшки" зачаровують глядачів вишуканими сукнями!

Конкурс присвячений фундаторці Острозької академії княжні Гальшці Острозькій. Звідси й назва змагання студенток-красунь - "Гальшка року". Племінниця засновника академії князя Василя-Костянтина Острозького, Гальшка надала велику суму коштів на розвиток навчального закладу. У XVI столітті Гальшку Острозьку вважали найвродливішою та найбагатшою княжною Речі Посполитої.

Традиційно історична тематика є наскрізною для "Гальшки року". Змагання складається з чотирьох конкурсів - представлення учасниць, відтворення одного дня з життя Гальшки Острозької, конкурсу "Заповіт Гальшки" та конкурсу талантів.

Вишукані сукні, співи, танці і декламація поезії - все це переносить глядачів дійства у атмосферу тих часів, коли жила легендарна Гальшка Острозька, коли на волинській землі постала славетна Острозька академія. Ця атмосфера заворожує - як і краса найкращих учасниць конкурсу. Хто з претенденток отримає титул "Гальшка року" цьогоріч - стане відомо увечері 29 листопада. Поки що - обираймо переможницю інтернет-голосування, "Гальшку онлайн"! А для цього - познайомимося із учасницями ближче! (Інформація про конкурсанток подається за абеткою прізвищ).

Дізнатись більше про Гальшку Острозьку

Юлія ЗОЗУЛЯ, факультет романо-германських мов:



- Народилась у Старокостянтинові­ – місті, заснованому князем Костянтином-Василем Острозьким. Тепер – студентка університету, фундаторкою якого була його племінниця. Третьокурсниця факультету романо-германських мов. Голова волонтерського підрозділу Братства спудеїв свого факультету, перший заступник голови волонтерського підрозділу Братства спудеїв НаУОА.

Велике задоволення мені приносить участь в організації різноманітних акцій та флешмобів на університетському рівні. Крім того, щороку маю приємність зустрічати з короваєм (за гарним українським звичаєм) відомих гостей Академії на посвяті першокурсників.

Упродовж уже майже трьох років є учасницею колективу народного танцю «Спалах», волонтером у редакційно-видавничому відділі НаУОА та два роки поспіль відповідальна за видання літературної збірки ФРГМ.

Захоплення - іноземні мови, танці, гра на фортепіано.

Життєве кредо: «Все в наших руках, тому не можна їх опускати»

Голосувати за Юлію Зозулю


Олена КМЕТЬ, факультет політико-інформаційного менеджменту:



- Я, Оленка, народилася у місті Луцьку. Тут провела своє дитинство і навчалася у школі. Гімназію № 4 закінчила із золотою медаллю. У школі займалася активною науковою діяльністю з української та англійської мови, а також благодійністю. Зокрема, була учасницею таких благодійних акцій як «Подаруй дитині мрію», «Від серця до серця», «Волинський благовіст». Також цього літа мала можливість побувати як волонтер вожатою у таборі «Стежина добра». Вісім років займалася народними танцями у Волинському ансамблі народного танцю «Волиняночка». Три роки – сучасними танцями у колективі «Зорепад».

Нині я – 17-річна студентка 2 курсу НаУОА факультету політико-інформаційного менеджменту, спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність». Живу активним громадським та науковим життям академії. Зараз співочолюю культурно-мистецький підрозділ факультету.

Захоплення - вивчення іноземних мов: англійська, іспанська, німецька.

Життєво кредо: „З вірою в серці – і по життю".

Голосувати за Олену Кметь


Ольга КОВБАСЮК, факультет міжнародних відносин:



- Народилася я у Волинській області. Ще зі шкільних років займалася науковою діяльністю: була учасницею олімпіад та виступала з науковими дослідженнями МАН з німецької мови. Зараз беру участь у наукових конференціях та пишу статті у галузі міжнародних відносин. Поряд з навчанням займаю активну громадську позицію як у стінах університету, так і за його межами. Окрім того, я людина творча і до будь-якої справи намагаюся знайти креативний підхід.

Люблю подорожувати, захоплююся літературою, вокалом та іноземними мовами.

Життєве кредо: „І все на світі треба пережити, і кожен фініш – це, по суту, старт…”

Голосувати за Ольгу Ковбасюк


Ірина ПЕТРУК, економічний факультет:



- Я народилася у м. Новоград-Волинському Житомирської області. Поки що я лише глибше вивчаю творчість українських класиків прозового мистецтва, аби в майбутньому представити власну гідну творчу позицію.

Активно займаюся розвитком своїх лідерських якостей: представляла свій шкільний європейський клуб у Польщі, зараз беру активну участь зі своєю командою у студентському чемпіонаті зі стратегічного менеджменту Global Management Challenge Junior, в якому беруть участь 2000 команд із 235 ВНЗ країни.

Я призерка обласної олімпіади з української мови імені Петра Яцика, публікувалась у міському збірнику поезій, що видається щорічно до дня народження Лесі Українки.

Вільний від навчання час проводжу в неформальній домашній атмосфері, подалі від книг, серйозних розмов, ділового одягу. Інколи відтворюю свій настрій на папері за допомогою пензля. Мої роботи, звичайно, не несуть художньої цінності, але головне, що я отримую задоволення, даючи свободу уяві та грі з кольорами. Особливо радію спілкуванню зі своїм чотирилапим другом, який сумує за мною, коли я далеко від дому.

Намагаюся не встановлювати усталені життєві принципи та правила, адже життя досить часто змушує їх змінювати і переоцінювати. Якщо хочеться дійсно чогось досягти, то інколи доводиться поступатися своїм переконанням, сформованим поглядам, адже змінюється світ і наші ролі в ньому.

Голосувати за Ірину Петрук


Найкрасивіших студенток Острозької академії визначили з інтригою

Маргарита ПРИЩЕПА, гуманітарний факультет:



- Народилася я у м. Рівному. Закінчила музичну школу по класу фортепіано, 10 років співала у хорі, 5 – в ансамблі, 3 – в опері. У школі завжди організовувала свята або була ведучою на них. Свого часу перемогла у конкурсі „Міс РЕПЛ (Рівненський економіко-правовий ліцей)”. Брала участь у різноманітних співочих фестивалях, писала наукові роботи МАН. Сьогодні я – „КВНщиця”, староста групи та Голова Культурно-мистецького підрозділу Братства спудеїв університету.

Захоплення - музика, організація свят, читання.

Життєве кредо: „Все значно простіше, ніж я думаю”

Голосувати за Маргариту Прищепу


Катерина САЦИК, Інститут права ім. І. Малиновського:



- Народилася я у м. Рівному. Навчалася в Рівненській українській гімназії, де активно брала участь в олімпіадах з правознавства (9-11 класи), була переможницею міських турів та призеркою обласних. Закінчила музичну школу по класу сольного співу. Вступивши до Острозької академії, почала брати активну участь у громадському житті: є членом Братства спудеїв, була консультантом юридичної клініки «ProBono», хореографом правничого факультету на академічних флешмобах. Пишу вірші.

Захоплення - співаю, переважно лише для себе, люблю брати участь у флешмобах.

Життєве кредо: „Якщо Ви хочете, щоб життя посміхнулося Вам – подаруйте йому свій хороший настрій”

Голосувати за Катерину Сацик

Найкрасивіші студентки Острозької академії - учасниці конкурсу краси, творчості та інтелекту "Гальшка року-2011"

Інтернет-голосування триватиме до 28 листопада включно. Ім'я переможниці, яка отримає відзнаку у номінації "Гальшка онлайн", буде оголошене увечері 29 листопада на сцені культурно-мистецького центру Національного університету "Острозька академія" під час конкурсу "Гальшка року-2012"!

Оберіть найкрасивішу студентку Острозької академії - оберіть свою Гальшку року!

Голосувати





На правах реклами