Ми у Facebook
24.11.2012, 12:33

Рівненські школярі зможуть показати свої роботи в Державному музеї іграшки

Напередодні Нового року рівненські діти, які захоплюються створенням цікавих саморобок, зможуть продемонструвати свої вміння на усю Україну.
Для цього потрібно лише приєднатись до Всеукраїнського конкурсу «Новорічна іграшка з паперу».

Конкурс покликаний підтримати талановитих дітей країни та заохотити їх до різноманітних видів творчості (квілінг, орігамі, витинання з паперу). Відтак, не лише діти з Рівного, але й їх батьки, вчителі та митці зможуть об’єднатися ближче та популяризувати родинні цінності.

Для участі в конкурсі маленький рівнянин має власноруч створити оригінальний паперовий виріб, сфотографувати його та надіслати фото за адресою papir@company.shodennik.com до 1 грудня 2012 року включно.

Журі визначить головних переможців конкурсу, які отримають подарунки для всіх учнів свого класу (сюжетні набори для творчості в техніці квілінг), та володарів заохочувальних призів.

Підсумки конкурсу будуть оголошені 3 грудня 2012 року під час відкриття Виставки «Новорічні паперові фантазії» в Державному музеї іграшки (м. Київ, Кловський узвіз, 8).

Окрім цього, найкращі твори будуть виставлені на експозиції «Новорічні паперові фантазії» в Державному музеї іграшки поряд з роботами відомої дизайнерки капелюшків Марти Холод.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Стартує конкурс на найкращий поцілунок!

На шоу "Голос. Діти" зіркові тренери проґавили хлопчика з унікальним голосом


У Рівному діти бігали парком за Олімпійськими нагородами





На правах реклами