Ми у Facebook
26.11.2012, 17:55

Гості з Донбасу двічі переграли рівненський "Пульсар" [+Фото]

У черговому турі Чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги рівненський "Пульсар" на своєму майданчику приймав баскетбольний клуб "Харцизьк" з Донеччини.
У першому матчі, який команди провели у суботу, 24 листопада, рівненська команда змогла чинити опір донеччанам лише у перші дві чверті гри.

Першу "Пульсар" виграв 19:17, а другу 19:14. Проте надалі "Харцизьк" взяв гру в свої руки й зумів вирівняти становище. А "пульсарівці" навпаки стали виглядати втомленими й їх перевага "розтанула" як сніг.



У третій чверті "Харцизьк" розгромив рівнян 10:28, а четверту виграв з трохи меншою перевагою - 11:18.

Загальний рахунок гри - 59:77.

Найактивнішими у наших знову були Шемосюк та Ожегов. Ілля набрав 20 очок, а Максим - 15.



У неділю "картина" на майданчику тільки погіршилась. "Пульсарівці" програли першу чверть (18;26), й хоча у другій та третій майже впритул наблизились до суперників (19:20 та 19:19), то в останній все одно верх взяли більш досвідчені гравці "Харцизька" (8:18).

Саме третя чверть стала для рівнян найбільш вдалою. У донеччан кидки "не йшли", а "Пульсару" вдавалася гра на контратаках. Нажаль, такий фарт для "Пульсара" тривав недовго... Рівняни поступилися супернику 64:83.



Варто відзначити, що гру "Пульсара" майже повністю "тягнув на собі" Ілля Шемосюк. Лідер рівненської команди набрав аж 40 очок і зробив 7 підборів. А от у іншого "забивали" Максима Ожегова гра не пішла й спромігся заробити лише 3 пункти.

Наступні матчі рівненський "Пульсар" проведе проти недавнього суперника по Кубку України - тернопільського БК "Тернопіль-ТНЕУ". Ігри відбудуться у Тернополі 1 та 2 грудня.





На правах реклами