Ми у Facebook
01.12.2012, 10:12

Що ми знаємо про приховану та невідому музику Рівненщини?

Музика. Вона настільки прекрасна. Вона супроводжує нас всюди. Вона надихає і окриляє. Ви згідні зі мною?
У кожної людини, звісно, свої музичні вподобання, більшість слухає попсу, шансон, транс, електро, драм-енд-бейс і тому подібне. Але у моді завжди були і будуть лише два найпопулярніших стилі - реп та рок. Популярних музикантів, які належать до цих музичних стилів, „крутять” на телебаченні, інколи по радіо, в інтернеті афішують на різноманітніших сайтах. Є багато розбіжностей серед представників репу та року, у кожного своє бачення „правильної” музики. Але одне їх точно об’єднує – це так звана „підвальна” або „гаражна” творчість.

На превеликий жаль, усі заклади Рівного, де проводились концерти, припинили своє існування. Поодинокі випадки, звісно, трапляються у приміщеннях кафе, але ті місця зовсім не придатні для шанувальників цих музичних стилів. Музика колективів Рівненщини вмирає, так як і народжується, в гаражах та підвалах...

Портал OGO.ua розпочинає новий цикл статей "Невідома та прихована музика Рівненщини", де ми розказуватимемо про творчість рок- та реп-виконавців Рівного та області. Перші два гурти, а саме CRIMSON SKY та BLOOD EXPECTORATION зовсім скоро будуть представлені вашій увазі!

ПИТАННЯ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:
Що ми знаємо про рівненські рок та реп колективи?
Чи здогадується переважна більшість рівнян взагалі про їх існування?
Чи чули ми десь їхню творчість?






На правах реклами