Ми у Facebook
02.12.2012, 09:55

Де відпочити в грудні? [ОГЛЯД]

Грудень для відпочинку слід розглядати по частинах – окремо першу половину, і окремо передсвяткову другу. Яку б частину ви не вибрали, турфірми знайдуть, що вам запропонувати для повноцінного і незабутнього відпочинку.
Початок грудня характерний хорошими знижками на тури в Єгипет, Балі, Таїланд, так як туристів в цей час мало, всі хочуть дочекатися новорічних канікул. Але це правило працює тільки для масового пляжного відпочинку, а в інших місцях перша частина грудня це досить "високий" сезон.

Незважаючи на найнижчі ціни, сезон відмінно підходить для відпочинку в Індії, Індонезії, В’єтнамі, Камбоджі, Лаосі. Хорошим вибором будуть також Малайзія та о. Борнео.



Для любителів незвичайних країн, в грудні можна поїхати на Аравійський півострів, Ефіопію, південний Пакистан, де взимку не так парко, як літом. Латинська Америка, Південна Африка, Антарктида – у грудні в самий раз їхати в цих напрямках.



Пляжний відпочинок в цей час року добре проводити на Індійському океані. Відсутність великої кількості дешевих турів вам замінить ідеальне обслуговування і приємний клімат. Тепле море також можуть запропонувати вам Мальдівські острови, Шрі-Ланка, Сейшели. Слід мати на увазі, що чим раніше ви вирішите питання відпочинку в грудні, тим дешевше це вийде.

Для любителів гірських лиж, крім набридливої Європи, можна поїхати, приміром, на Камчатку, де є можливість покататися на лижах з вулканів. Південна Корея пропонує багато насипного снігу, але сервіс та інфраструктура по вищому розряду. Хорошим вибором буде і Іран, де можна кататися на схилах гір Ельбрус по трасах різного рівня складності з натурального снігу. Ціни, порівняно з Європою, вас приємно здивують.



Звично зимовий розслаблений відпочинок пропонують Фінляндія і Швеція, які пропонують підлідну риболовлю, собачі упряжки, шашлики, фінську баню. Альтернативою може стати зимова Латвія, куди їхати відносно недалеко, багато людей говорять російською, а в іншому – справжнісінька Різдвяна Європа, за дуже доступними цінами.



Зимовий Тибет – це дуже незвично, але від цього і дуже цікаво. Столиця – Лхасу, в період грудень-січень виглядає надзвичайно колоритно, завдяки великому числу паломників. Але і крім цього тут є на що подивитися.





На правах реклами