Ми у Facebook
03.12.2012, 12:40

Баскетболісти рівненського "Пульсара" сильніші за БК "Тернопіль-ТНЕУ" [+Фото]

Минулого вікенду рівненський "Пульсар" завітав у гості до тернопільського БК "Тернопіль-ТНЕУ". Але не з дружнім візитом, а з єдиною метою - перемогти. Своєї мети рівняни досягли й двічі переграли тернополян.
Після не надто впевнених ігор з БК "Харцизьк", де "Пульсар" лише час від часу демонстрував свій справжній потенціал, рівняни відправлялись у Тернопіль з оптимізмом.

Рівненський "Пульсар" упевнено переміг баскетболістів з Тернополя

Адже зовсім недавно тернополяни були суперниками рівнян у Кубку України й "Пульсар" впевнено їх переграв.

Рівненський "Пульсар" - у чвертьфіналі Кубка України з баскетболу

Рівнянам у Тернополі вдалося те, що не вдавалося в іграх з донеччанами - і гра в захисті, і контратаки. Й результат не забарився.



Першу чверть "пульсарівці" виграли 17:25, а у другій взагалі "розчавили" "Тернопіль-ТНЕУ" - 9:24.



У другій половині гри рівняни продовжували утримувати перевагу й довели матч до перемоги - 64:99.



Приємно, що гра пішла не лише в Іллі Шемосюка, а й у інших "пульсарівців". Кращим став Тарас Липін, що набрав 21 очко. По 19 наколотили Максим Ожегов та Ілля Шемосюк, а Степан Чорнолоз набрав 14 пунктів.



У другій грі "Пульсар" переміг хоч і з меншим відривом, але впевнено - 75:95.



Дозволивши тернополянам скоротити відрив у рахунку у першій половині зустрічі, рівняни у другій збільшили оберти й добили суперників.



Найбільше постарався Ілля Шемосюк, який набрав 29 очок. Не менш впевнену гру продемонстрував Тарас Липін (19 очок), а Максим Ожегов здобув 12 очок.

- У першій половині ми не кращим чином зіграли у захисті, - пояснив старший тренер БК-93 "Пульсар" Михайло Переверзій у коментарі офіційному сайту "Пульсару". - Можливо, дався взнаки брак налаштування наших гравців на другу гру. Проте в другій половині ми зібралися та виступили більш впевнено.

Ці дві перемоги дозволили нашим баскетболістам піднятися на 4-те місце у турнірній таблиці.

Рівненський спорт "за кадром": баскетбольний клуб "Пульсар"

Свої наступні матчі рівняни знову проведуть на виїзді. 8 та 9 грудня рівняни зіграють проти одеського БК "Торнадо".

ПИТАННЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ: Чи задоволені Ви виступами "Пульсара" у цьому сезоні? Чого не вистачає рівненським баскетболістам для того, щоб показувати кращі результати? (відповідь залишайте в коментарях до статті)





На правах реклами