Ми у Facebook
04.12.2012, 17:30

OGO.ua знову контролюватиме дороги Рівненщини

"На дорозі, як на мінному полі", - пише у своєму блозі редактор газети "ОГО" Олексій Кривошеєв.
"Зранку сів за кермо свого авто, виїхав з двору і вже за кілька хвилин зрозумів, що дорога на роботу буде веселою. "Трєщотка" антиблокувальної системи авто практично не замовкала. Колеса раз-по-раз перетворювались на ковзани, що легенько неслись по ковзанці, яка ще вчора була дорогою. У всьому винен перший сніг...

Півгодинна дорога додому з’їла чимало нервових клітин і додала сивини в зачіску. Трохи кави, вмикаю комп`ютер і перевіряю пошту. Там кілька нових листів. Один із них нагадав минулу зиму. Ось частина тексту листа: "Ну що, Олексію, зима прийшла. Мабуть, час знову відновити рейди вулицями міста, щоб перевірити, як працюють комунальники. Думаю, й цього разу матимеш про що писати". Для тих, хто призабув, нагадаю. Минулого року це виглядало так: "Зимові дороги Рівненщини".

Торік, у розпал снігопадів, портал OGO.ua щодня публікував фото і відео з вулиць міста, які були завалені снігом. Хоча комунальники спочатку й рапортували про вдалу боротьбу з негодою. Пізніше на нашу поштову адресу dorogu.rivnogo@gmail.com читачі почали надсилати свої фото з тих вулиць, де вони мешкають чи якими щодня ходять.

У Рівному зі снігом боротимуться півсотні спецмашин [+Фото]

Спочатку комунальники ображались, але зрештою відреагували. І кажуть, навіть сприймали нашу інформацію як підказку, де потрібно задіяти більше техніки чи піску.

Саме з цією метою (щоб допомогти) ми знову активуємо нашу поштову адресу (dorogu.rivnogo@gmail.com), куди просимо вас надсилати фото, якщо у вашому дворі чи вулиці не все в порядку з розчищення дороги чи посипанням піском.

Ми ж у свою чергу публікуватимемо їх. А згодом, якщо відповідні служби не реагуватимуть, розпочнемо патрулювання вулиць за минулорічним сценарієм. Зрештою, це наше місто і ми маємо разом робити його кращим. Кожен на своєму місці.






На правах реклами