Ми у Facebook
11.12.2012, 13:01

Юна рівняночка збирається підкорити конкурс "Міні-міс Україна" [+Фото]

Оля Боровець, переможниця фотоконкурсу «Осінь» від OGO.ua, учениця 15 школи, - говірка, чудної зовнішності дівчинка. Олічка тільки починає вчитися модельному ремеслу, а вже встигла підкорити публіку своїми фотознімками. А наступного року збирається змагатися за звання «Міні-міс Україна».
Популярність маленької Олі на «олімпі краси» стала зростати після того, як вона виборола титул «Міс Випускниця» по завершенню навчання у модельному агентстві «Панна».

Відтоді, розповідає мама дівчинкиОксана Боровець, «пішло-поїхало». Фотосесії та конкурси, рекламні буклети та відеоролики, підготовка до участі у «Міні-міс Рівненщина» та «Міні Міс Україна».

- Відверто кажучи, ми ніколи не планували робити з неї мега-модель у такому юному віці. Просто в неї справді цікава нетипова зовнішність. Плюс працелюбство та недитяче терпіння. Навчання у школі (Оля — першокласниця — авт.) у нас на першому місці. Однак, паралельно ми працюємо у телепрограмі «Небесна колискова», займаємося танцями, вивчаємо з репетитором англійську мову, відвідуємо заняття логопеда... Одним словом, шалений ритм життя. Втім, як недивно, Олі подобається.

БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ


Сама Олічка каже, що ще б і в школі відвідувала танцювальні заняття, але «мама не дозволяє, щоб я не втомлювалась» :)

- А ще хочу вчитися у художній школі. Люблю малювати. І навчитися плавати хочу! - з ентузіазмом у голосі ділиться Оля.

Про неймовірну терплячість Олі свідчить і той факт, що вона спокійно витримала 4-годинну (!) фотосесію у студії на тему «Осінь». Робота саме з тієї серії і отримала перемогу у фотоконкурсі від порталу OGO.ua.

Фотоконкурс "Осінь"- ФОТОГАЛЕРЕЯ


- У частині фотосесій ми найчастіше працюємо з Людмилою Гошко, рівненським фотографом. З нею нам вдалося зробити такі чудові «осінні» знімки. Вона ж була автором фото, яке зайняло третє місце у всеукраїнському фотоконкурсі «Дети — цветы нашей жизни».

До речі. Як виявилося, руденька Оля зовсім не схожа на маму. Більше на тата, який в дитинстві теж був такий рудоволосий, підтверджує Оксана Боровець.

- У Олічки ще є 5-річний братик - Іванко. Він хоч і менший, але ростом вище Олі. - сміючись розповідає Оксана. - Я паралельно з вихованням дітей займаюся бізнесом по транспортних перевезеннях. На щастя, вдається поєднувати роботу і сім'ю. Хоча діти — в будь-якому випадку — на першому місці.

БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ


Зараз у родині Боровців триває повним ходом підготовка до «Міні Міс Рівненщина», а вже згодом вони планують підкорити столичну публіку та завоювати звання «Міні Міс Україна».

- «Міні-Міс Україна» має відбутися десь навесні наступного року. Ми, звісно, дуже хочемо поїхати, але питання у спонсорах :) Ще минулого року вступний внесок за участь у такому конкурсі складав кілька тисяч гривень... А що буде нині — навіть не уявляю.

БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ


Що ж до майбутньої професійної кар'єри Олі як моделі, то «глобальних планів» її батьки не вибудовують.

- Зараз у нас в планах поїздити по світу, відвідати іноземні країни, спробувати Олю у різних творчих аспектах, як-то фотографування, телезйомки тощо. А далі , як підросте, вирішуватиме сама — чим би вона хотіла займатися у житті. Я не прихильниця стереотипів, що модельний бізнес — це відразу щось «брудне і вульгарне». В будь-якому випадку в будь-якій професії людина проявляє себе тільки у тій мірі, в якій їй дозволяє виховання.





На правах реклами