Ми у Facebook
12.12.2012, 08:29

Міська влада Рівного відмовилась закривати нічний клуб "Лагуна" (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Рівненські правоохоронці рекомендували міськвиконкому обмежити режим роботи нічного клубу "Лагуна" до півночі. А це рівносильне закриттю закладу. Втім, члени виконавчого комітету дозволили клубу працювати вночі й далі. Оцінку роботи клубу мають дати рівняни в соціологічному опитуванні.
Як розповів на черговому засіданні Рівненського міськвиконкому головний міліціонер міста Петро Єзгор, серед міських розважальних закладів у зведеннях правоохоронців "Лагуна" відзначилася сім разів.

— Кожного разу туди виїжджав черговий наряд міліції, мали рівняни претензії і до роботи охоронців закладу, — наголосив начальник Рівненського міськвідділу міліції Петро Єзгор. — Тому ініціювали розгляд питань про обмеження роботи закладу. Однак про закриття мова не йде.

Таке рішення не знайшло підтримки у членів міськвиконкому.
— Я там не відпочиваю, мої друзі теж. Але я спілкувався з молоддю та рівнянами, які кажуть, що це один з кращих розважальних закладів у місті. Тому я не бачу в цьому потреби, — зауважив міський голова Рівного Володимир Хомко. — Хоча, можливо, ми замовимо соцопитування з цього приводу, щоб більш широко знати думку рівнян. З іншого боку, що дасть закриття клубу? Рівняни будуть відпочивати в інших, можливо, на півпідпільних закладах. Краще порекомендуємо адміністрації посилити охорону закладу, залучити до цього державну службу охорони.

Підтримав міського голову і секретар Рівнеради Андрій Грещук:
— Представники місцевого самоврядування з Любліна відзначають, що в Рівному найкращі клуби з-поміж усієї Західної України.

То ж у підсумку члени міськвиконкому вирішили залишити режим роботи закладу без змін та дозволили працювати "Лагуні" вночі.

Нагадаємо, що колись саме в цьому закладі колишньому голові Рівненської обласної ради Олександру Данильчуку розбили обличчя.

Для обговорення у коментарях:
ЯК ВИ ВВАЖАЄТЕ, ЧИ ПОТРІБНО ЗАКРИВАТИ НК "ЛАГУНА"?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ