Ми у Facebook
12.12.2012, 15:29

Микола Азаров заборгував міському голові Рівного 14 мільйонів

Міський голова Рівного Володимир Хомко обурений роботою держказначейства та в. о. прем'єр-міністра Миколи Азарова. На міських рахунках казначейство заблокувало понад 14 мільйонів гривень, які конче необхідно перерахувати на реалізацію нагальних проектів та завершення будівництва об'єктів.

Як розповів Володимир Хомко, проблеми з казначейством виникли у всіх містах. Так у Луцьку заблоковано 31 мільйони гривень, Львові – 31.

— Нещодавно був у Львові, розмовляв з іншими мерами. Скрізь аналогічна ситуація. Гроші на рахунках є, але казначейство відмовляється їх перераховувати. Це обурливо. А найгірше те, що Микола Азаров стверджує, що все це неправда, — не приховував свого невдоволення на черговому засіданні міськвиконкому очільник міста. — Як місто має виживати без грошей?!

У новому бюджеті на утримання влади депутати виділили 3 мільярди, на науку - 81 мільйон

Однак, за словами Володимира Хомка, уряд невдовзі пообіцяв розблокувати казначейські рахунки.

Невдоволений міський голова і бюджетом на наступний рік. Каже, що такого бюджету не пам'ятає за весь час роботи на керівних посадах.

— Розмовляв із заступником міністра днями. Це перший бюджет, у якому на комунальну сферу виділено нуль коштів. Це не припустимо при сучасній ситуації, бо такий безвідповідальний підхід може призвести до колапсу. Цього не хочуть розуміти у нас, але вже зрозуміли в Росії. Це дасть змогу витягнути комуналку з ями, — наголосив міський голова.

У бюджет-2013 заклали курс долара по 8,5 гривні





На правах реклами