Ми у Facebook
16.12.2012, 12:09

У Рівному виступить зірка "Голосу країни" Арсен Мірзоян [Анонс]

Рівняни особисто зможуть оцінити проникливість пісень одного з найпопулярніших учасників проекту "Голос Країни" Арсена Мірзояна. Автор та виконавець ліричних композицій 20 грудня дасть сольний концерт у Рівненському палаці культури "Текстильник".
Організатори концерту зірки в Рівному приготували для фанатів співака низку приємних сюрпризів. Побачити Арсена шанувальники зможуть не лише під час концерту, а й поспілкуватися з ним на спеціальній зустрічі за дві години до виступу. У кіноклубі GONZO (вул. Кавказька, 32-Б) о 17:00 відбудеться автограф-сесія та прес-конференція, під час якої виконавець розповість подробиці написання своїх композицій та відповість на запитання прихильників. А сам концерт відбудеться 20 грудня о 19:00 у Рівненському міському палаці культури "Текстильник".

Надаємо, що перші творчі кроки Арсен Мірзоян робив у складі запорізького гурту "Бабурка", із яким брав участь у фестивалях "Перлини Сезону", "Червона Рута" й у проекті "Свіжа кров" телеканалу "М1". Протягом кількох років грав у складі команди КВК "Запоріжсталь" у центральних лігах "АМіК". Резидент "Камеді-клаб Україна". 2008 року Арсен Мірзоян брав участь у фестивалі «Таврійські ігри» у складі гурту "Тартак".



Фіналіст телевізійного проекту каналу «ТНТ-Росія» «Сміх без правил» (2008). Резидент комедійного шок-шоу «Хулиганы» (Запоріжжя). 2011 року став учасником прямих ефірів шоу "Голос країни"» у складі команди Стаса П’єхи. Посів четверте місце у фіналі.

У 2011 році Арсен Мірзоян випускає свій перший альбом "Ґудзики".

Де: Рівненський міський палац культури "Текстильник".
Коли: 20 грудня о 19:00
Вартість квитка: 60-90 грн.
Додаткова інформація: www.koncertino.com.ua

Прочитати ексклюзивне інтерв'ю з Арсеном Мірзояном ви зможете на порталі OGO.ua. А поставити запитання зірці Ви можете у коментарях. На кращі з них співак відповість під час інтерв'ю.






На правах реклами