Ми у Facebook
17.12.2012, 11:20

Для посадки у маршрутку рівнянам залишили тунелі [Фото+Відео]

Вулиця Князя Острозького

Рівне потрохи оговтується після засніжених вихідних. І хоч назвати місто чистим від снігу не можна, дістатися принаймні до транспорту реально.
Мікрорайон Ювілейний у Рівному чомусь взагалі прийнято вважати ледь не окремою республікою. Тут все по-своєму.

І якщо минулого року про "окрему республіку" забувала й снігоочисна техніка, нині, здається, саме з Ювілейного розчистку й почали. Щоправда, не у всіх місцях.


БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ


Подекуди, аби пройти, слід подолати 30-сантиметрові замети. В інших місцях чи то комунальники розчистили, чи то люди самі протоптали неширокі тунелі.

Вулиця Князя Острозького
Вулиця Князя Острозького


Чи не найскрутніше - на зупинках громадського транспорту. Аби сісти у маршрутку, слід втиснутись у вузький прохід (до півметра на ранковий наплив людей), побалонсувати на льоду, яким вкрита частина проїжджої частини, і спробувати не впасти на обледенілих сходинках маршруток.

Вулиця Корольова
Вулиця Корольова


Водії, за що окрема подяка, припинили грати у квача, наздоганяючи й підрізаючи один одного. Вони навіть намагаються пригальмувати на зупинках так, щоб двері потрапили саме у розчищений проміжок, аби пасажири виходили нормально, а не в кучугури снігу.


БІЛЬШЕ ФОТО У ФОТОГАЛЕРЕЇ


Видно і снігоприбиральну техніку. Про її стан говорити зайве. Як висловився водій маршрутки №51, "її безпечніше обігнати, ніж їхати за нею".



На жаль, станом на 9 ранку понеділка, 17 грудня, адекватний стан дороги закінчився у районі... пивзаводу.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному сніг ускладнює рух на дорогах [+Фото]

У Рівному снігоочисна техніка зупиняється на півдорозі [+Фото]





На правах реклами