Ми у Facebook
18.12.2012, 13:00

Таємниці краси рівненських жінок

Щоб виглядати неперевершено і приваблювати чоловічу половину людства, кожна жінка хоче бути просто незрівнянною. Професійні спеціалісти, які представлені в нашому міні-огляді, допоможуть вам підкреслити вашу красу та вроду!
Візажист Наталія Островська (м.Рівне, вул.Чорновола, 10, ТЦ "Вікторія")



Макіяж допомагає підкреслити індивідуальність, красу очей, позбутися слідів втоми і часу... Професійно виконаний макіяж можна порівняти з картиною, написаною талановитим художником.



Візажист-стиліст Наталія Островська робить акцент саме на ті косметичні засоби, які найкраще розкриють індивідуальність та красу кожної клієнтки. На високому рівні, додавши особистого творчого вогнику, пані Наталія професійно виконує різні види макіяжу: весільний, святковий, вечірній, денний, Smokey eyes, альтернативний, дитячий, чоловічий, для фото- та відеозйомки, а також нарощування та декорування вій.



Для наречених є спеціальна пропозиція "Зваблива наречена".
Усі, хто бажає навчитися макіяжу, можуть записатися на курси.

Детальна інформація:
Тел.: (098)411-78-90
Електронна пошта: lisovenko_natka@mail.ru

Сайт: vk.com/id132876849

Салон краси "ЛенМар” (м. Рівне, вул. Пушкіна, 5, в приміщенні ательє "Мрія-Л")



Салон краси "ЛенМар" пропонує якісні та професійні послуги: сучасні жіночі та чоловічі стрижки, всі види завивок (у тому числі біозавивка), фарбування волосся, глазурування волосся, професійний макіяж, нарощування вій, нарощування нігтів на руках і ногах (вибір арт-дизайну нігтів за каталогом), манікюр, педикюр (ручний та апаратний), проколювання вушок, плетення волосся різних видів, тонування та зафарбовування чоловічої сивини фарбами 3D.



Крім того, салон-перукарня "ЛенМар" пропонує проходження практики з перукарської справи (для тих, хто має відповідну освіту) з наступним працевлаштуванням у салоні.



Детальна інформація:
(362) 43-07-78,
(050) 666-14-18 — Марина,
(097) 528-73-10 — Лєна


Студія "Міс Нейл" (м. Рівне, вул. Короленка, 2, вхід з двору, навпроти Видавничого дому "ОГО")



Ви хочете, щоб ваші руки виглядали доглянутими, а нігті - ексклюзивно, майстри студії "міс Нейл" впораються з цим завданням. Професійне виконання усіх послуг та привітні майстри не залишать байдужими навіть найвибагливіших клієнтів.



У студії нігтьового дизайну та естетики пропонують такі послуги:
- гелеве нарощування нігтів;
- дизайн нігтів;
- манікюр та педикюр;
- нарощування вій;
- депіляція;
- візаж.



Детальна інформація:
тел.: 43-89-85,
(096) 35-000-55;
(068) 568-14-02.





На правах реклами