Ми у Facebook
18.12.2012, 13:00

Рівненський суд знову мовчить, чи буде заправка на Басовому Куті?

Розгляд справи по будівництву заправки на Басовому Куті знову відклали на невизначений термін.
Мешканці вулиці Басівкутської, що у Рівному, ще з червня минулого року воюють з АЗС.

Поблизу їхніх будинків ПП “Агата” хоче розпочати будівництво заправки. Обуренню людей немає меж. Із позовними заявами вони неодноразово зверталися до суду. Вчора, 17 грудня, суддя Рівненського господарського суду мав винести рішення по даній справі. Журналістам заборонили будь-яку фото-, аудіо-, відеофіксацію судового процесу.

Натомість депутат міської ради Олександр Лащук повідомив, що рішення по справі мешканців вулиці Басів Кут так і не було винесено.

- Це вже третє засідання у цій справі, але жодного рішення судом так і не прийнято, - розповідає депутат. - Ми подали апеляційну заяву, щоб суд проводив не особове, а колегіальне слухання справи. Нашу заяву суддя В. Трускавецький розглядатиме впродовж тижня. Тільки після цього буде прийнято рішення. Вже більше 10 місяців громада Басового Кута 24 години на добу відстоює свою земельну ділянку і перешкоджає початку будівництва. На сьогодні прокурором міста подано позов до Рівненської міської ради та ПП «Агата». Мета позову - визнати недійсним укладений договір оренди земельної ділянки. Ми до кінця відстоюватимемо свої права у суді, щоб ПП «Агата» не мала права будувати і земельна ділянка повернулася у власність міста.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

У Рівному громада виступила проти будівництва АЗС на вулиці Басівкутській

Рівняни знову воюють з АЗС





На правах реклами