Ми у Facebook
18.12.2012, 17:25

Яких дарунків чекають рівненські діти [ОПИТУВАННЯ]

Напередодні святого Миколая усі батькі заклопотані, що б таке подарувати своїй малечі. Якщо до найближчого свята подарунок ви вже вибрали, не забувайте, що попереду ще Новорічно-різдвяні свята, тоді слід підготувати сюрпризи не лише для своїх дітей, а й для похресників, племінників, онуків...
Передноворічні дні – це час вірити у чудо та зимове диво. І якщо ми, дорослі, звикли організовувати новорічну казку самі собі, то дітвора з нетерпінням  чекає приходу Діда Мороза, якому уже заздалегідь були написані та відправлені листи з найсокровеннішими побажаннями.

Ми вирішили поцікавитись у матусь та татусів, які ж саме бажання доведеться виконувати Діду Морозу для їхніх діток.
 
Світлана, син Артемко, 3 роки
Наш Артемко просить постійно про машинку і батарейки, ну тобто, розумієте, машинку з батарейками (посміхається), керовану. Думаю, Дід Мороз таку йому і подарує. А взагалі він отримає декілька подарунків, обов’язково подаруємо щось з одягу, він у нас гірше дівчинки, любить у дзеркалі обновками любуватись. Думаю, подарунки сподобаються.
 
Світлана, сестра Ольвія, 10 років
В Ольвії побажань цілий мішок. Вона хоче планшет, косметику від Селени Гомез, Нінтендо, Соні плейстейшн 3, "власний ноутбук з інтернетом", величезні навушники, МП3 плеєр. І це тільки з листа до Миколая (посміхається). Це все, звичайно, круто, але ми подаруємо їй щось простіше і корисніше. Побажання про плеєр і навушники швидше всього здійсниться, подаруємо книгу корисну, і крім того ще щось, адже свят багато, і сестер багато, тож вона залишиться задоволеною.
 
Аліна і Тарас, син Михайлик, 5 років
У нас одне побажання до Діда Мороза! «Хочу скейт!» і все. От ми і впевнені, що Дід Мороз скейт і принесе під ялинку.
 
Ірина, донька Аліса, 3 роки
Аліса хоче бути принцесою на Новий рік. І Діду Морозу замовила корону (посміхається). Звісно, Дід Мороз, отримавши листа, якого ми йому написали, принесе Алісі корону. Думаю, також, він принесе ще якусь книжечку і ляльку.
 
Галина, син Андрій, 13 років
Ну наш Андрій хоче програми до комп’ютера, хоче Віндовс ліцензійний, а ще диски з іграми, Майнкрафт, здається (посміхається), тут я не впевнена. Ну а найбільше бажання - це власний ноутбук. У Діда Мороза ми вже давно не віримо, але «побажання під ялинку» саме йому і відправляються. І Дід Мороз ще не впевнений, скоріше всього Андрій свій ноутбук отримає.

ТОП-10 найбільш бажаних подарунків від Діда Мороза

Тетяна, доньки Віталіна та Анастасія, 9 та 8 років
Старшенька Віталіна дуже хоче ляльку Монсер Хай, і Настя хоче таку ляльку, але ще більше вона хоче підбори, вона у нас дивиться телевізор і бачить, як там на шпильках дівчата дефілюють, а потім мої взуває і давай показ мод влаштовувати (посміхається). Дівчата ляльки отримають, правда, ми ще їх не шукали, надіємось в магазинах саме такі є. Ну і, звичайно, солодощі, донечки звикли, що Дід Мороз без цукерок не приходить.
 
Олексій та Тамара, син  Іван, 6 років
Іванко хоче лего. Багато-багато лего, тільки лего і завжди лего. Спочатку було лего пластмасове, але з часом приїлося, тепер нам купуй, даруй лего із залізними детальками. І Дід Мороз лего принесе, адже ми бачимо, що дитині це дійсно цікаво, до того ж це штука розвиваюча, корисна. Але купимо ще книги, також розвиваючі, можливо, енциклопедію техніки чи щось з природою пов’язане. Дід Мороз ще в роздумах (посміхається Тамара).
 
Костянтин, донька Марічка, 10 років
Доця хоче телефон, крутий і обов’язково сенсорний. А ще хоче ляльку чи м’яку іграшку, солодощі, без цього ніяк. Дружина казала, що у нас з’явився інтерес до косметики, ну там нігті фарбувати і губи, і очі. Є ж така косметика для дівчаток малих? «Маленька фея», здається, я не впевнений (посміхається). Ну от ми подаруємо такий набір, дуже надіюсь, що не зашкодить здоров’ю. А щодо телефону, ми подумаємо, чи на Новий рік, чи на день народження, він у нас в січні також.
 
Лєна, син Сашко, 5 років
Саша просить машинки, пожежну і поліцейську маємо, хоче швидку допомогу і жовте таксі. У нас всі мрі’ї пов’язані з машинами. Якось чоловік дав йому погратись на айфоні в якусь гру з перегонами і після того Саша хоче свій айфон, бо тато більше не дає гратись. Йому треба не техніка, розумієте, йому сам факт потрібен, що він на машинках поганяє. Звичайно, айфон, та і телефон дитині в 5 років купувати ще рано, думаю. Ми подаруємо машинку, звичайно, солодощі, щось вдягнутись гарненьке, а ще поїдемо кататись на конях після Нового року, ми казали, що це Дід Мороз за коників домовляється (посміхається).
 
Юлія, син Назарій, 7 років, донька Катя, 11 років
Назарій у нас хоче літак на радіокеруванні, але це дорога іграшка і чи на довго її стане. Дід Мороз подарує машинку на радіоуправлінні, нею хоч люстру і вікно не розіб’єш. А Катя у нас любить читати, але я ще не цікавилась, яку книгу вона хоче під ялинку.





На правах реклами