Ми у Facebook
21.12.2012, 13:02

На Рівненщині засудили двох контрабандистів наркотиків

Набув чинності вирок Зарічненського районного суду Рівненської області у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно двох мешканців Рівненщини, які у березні цього року намагались перемістити через пункт пропуску «Прикладники» Рівненської митниці до Білорусі майже 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.
Встановлено, що 27-річний житель Рівного домовився з безробітним мешканцем Зарічненського району про переміщення марихуани через державний кордон України за 200 доларів США.

Співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали контрабандиста у пункті пропуску Рівненської митниці та вилучили у нього приховану під верхнім одягом марихуану.

Одночасно з наркокур’єром був затриманий і організатор контрабандного переправлення наркотичних засобів, який перебував неподалік від митниці і контролював протиправну оборудку, повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області.

Суд визнав обох зловмисників винними у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.305, ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Організатору незаконної оборудки призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, а його спільника засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.





На правах реклами