Ми у Facebook
21.12.2012, 14:40

Смертельне ДТП у Рівному: нові подробиці [+Відео]

У Рівному троє людей загинули у дорожньо-транспортній пригоді о пів на восьму ранку 21 грудня.
Як уже повідомляв портал OGO.ua, жахлива ДТП сталася на вулиці Степана Бандери.

20-річний водій авто «Опель Вектра» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом «Ікарус», який рухався прямо.

Як повідомили порталу в секторі зв'язків з громадськістю УМВСУ у Рівненській області, водій автобуса, 49-річний чоловік з Рівненського району, саме прямував для проходження технічного огляду. Пасажирів в автобусі не було. Водій «Ікаруса» лишився неушкодженим.

Руслан Панасюк із прес-служби ВДАІ УМВС України в Рівненській області уточнив, що водій їхав міняти масло на СТО і пасажирів в автобусі при цьому не було.

Натомість троє 20-річних хлопців, що знаходились у легковику, з селища Зарічне Рівненської області, загинули на місці пригоди.

В жахливій аварії у Рівному загинуло троє людей

Щоб дістати загиблих, знадобилася допомога рятувальників. На місце події МНСники одразу направили спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль та одну пожежну автоцистерну. За допомогою спеціального інструменту рятувальники дістали тіла загиблих із понівеченого автомобіля та пожежною автоцистерною відтягнули «OPEL» із проїжджої частини дороги.



— Водій «Опеля» не впорався з керуванням і його винесло на смугу зустрічного руху, а удар прийшовся у праве крило легковика, — кажуть міліціонери. — На місці працює слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія, які досліджують стан дорожнього покриття та встановлюють причини трагедії. По маршруту руху автобуса видно, що він екстрено гальмував. Відомості про пригоду внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. У кримінальному провадженні за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

За попередньою інформацією, швидкість легковика перевищувала 100 кілометрів на годину. Очевидці трагедії кажуть, що все сталося так швидко, що вони не встигли опам'ятатися. Водій автобуса говорить лише, що була слизька дорога.

Більше фото з ДТП





На правах реклами