Ми у Facebook
24.12.2012, 13:44

Рівнян запрошують на прем’єру вистави про силу добра

Рівненський театр "Сонях" представляє прем’єру сентиментальної комедії "Дорога Памела".
П'єса «Дорога Памела», жанр якої автор Джон Патрік визначив як фарс, стала класикою американської та світової драматургії. Тепер вона стане доступною і рівненському глядачеві.

Ця історія нагадує різдвяну казку про всепереможну силу добра.

У Нью-Йорку, в старому розваленому будинку своїх пращурів, живе одинока старушенція Памела Кронкі. Вона збирає на смітнику різний мотлох, а особливо флакончики від парфумів, також висушує пакетики чаю, знайдені біля китайського ресторану, частенько плутає сіль з цукром та годує печінкою іграшкового кота.
В той же час, у тому ж Нью-Йорку живе безліч аферистів. Ось троє з них і вирішили розбагатіти за рахунок дивної старушенції.

Написана більш як півстоліття тому, п'єса американського драматурга досить актуальна і в наші дні. Готовність заради грошей піти на будь-який крок - навіть самий крайній - сьогодні вже нікого не дивує.

"Дорога Памела" - казка для дорослих про те, як складно жити на світі людям, здатним на співчуття і всепрощення. Так само складно, як і виконувати християнські заповіді, наприклад, любити ближнього.

А втім приходьте на виставу - і побачите усе самі.



Де: театр "Сонях", вул. Черняка, 9 (навпроти кафе "Зустріч").
Коли: 25 та 26 грудня 2012 року. Початок вистави о 19:00.





На правах реклами